Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cuza Sport a promovat în Liga Naţională!

• echipa brăileană a câştigat turneul final al Ligii I şi a promovat în Liga Naţională • “Poate, peste 10 ani, vom câştiga campionatul”, spune cu optimism Mircea Totolici

 

La finalul sezonului competiţional 2004-2005, echipa de handbal HC Dunărea promova în Liga Naţională, iar după 13 ani, o altă disciplină sportivă de echipă din Brăila, baschetul, a ajuns pe prima scenă naţională. Cuza Sport a câştigat toate cele trei meciuri pe care le-a avut de disputat la turneul final şi, de pe primul loc, a promovat în Liga Naţională. Clubul de baschet brăilean a făcut lobby în cele trei zile ale turneului pentru Bogdi. “Să dăm dovadă de solidaritate şi să-l ajutăm pe Bogdi”, a fost îndemnul conducerii echipei Cuza Sport cu prilejul turneului final al Ligii I la baschet masculin, iar în cele trei seri de la spectatori s-au strâns în jur de 2000 lei.

Baschetbaliştii sunt acum în vacanţă, nu şi conducerea clubului care deja face strategia pentru viitorul campionat.

“Să fiţi mândri de noi, acest lucru ni-l dorim şi pentru sezonul următor. Tot ceea ce ne-am propus până în acest moment am realizat. Ne-am propus să jucăm în Polivalentă, am reuşit, ne-am propus să evoluăm în Liga I a seniorilor, am reuşit, acum ne-am văzut visul împlinit, suntem în elita baschetului românesc. Acum încercăm să punem în practică un program pe patru ani, în primii doi vom avea ca obiectiv menţinerea în Liga Naţională pe urmă să fim cât mai sus în clasament. Poate, peste 10 ani, vom câştiga campionatul. Dacă ne vom pregăti foarte bine din toate punctele de vedere vom reuşi să trecem cu bine peste fiecare etapă şi să ne batem la titlu”, ne-a declarat Mircea Totolici, managerul clubului Cuza Sport.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii