Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Supermarket-ul Lidl de pe Dorobanţi se redeschide joi, 25 iulie

• centrul comercial a fost închis la începutul acestui an pentru o amplă operaţiune de reconstrucţie • noul magazin  are o suprafaţă de vânzare de peste 1.300 metri pătraţi şi dispune de aproximativ 130 de locuri de parcare, iar administratorii susţin că în procesul de construcţie s-au implementat cele mai noi şi moderne tehnologii

 

După ce a fost închis la începutul acestui an, pentru o reconstrucţie totală, magazinul Lidl situat pe bulevardul Dorobanţilor, aproape de Bariera Călăraşi, este deja aproape gata să îşi primească clienţii. Inaugurarea noului magazin va avea loc joi, 25 iulie, şi aşa cum se obişnuieşte la astfel de evenimente în prima zi vor fi promoţii speciale. Astfel, administratorii Lidl anunţă că vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar şi la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri şi altele.

Noua unitate din Brăila are o suprafaţă de vânzare de peste 1.300 metri pătraţi şi dispune de aproximativ 130 de locuri de parcare. Orarul de funcţionare va fi de luni până sâmbătă, între 07:30 şi 22:00, iar duminică între 08:00 şi 20:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de muncă, anunţă reprezentanţii Lidl, care se mai laudă cu faptul că tehnologiile implementate în procesul de construcţie au fost menite să asigure standarde înalte de eficienţă energetică. Astfel, în unitate au fost instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenţă şi sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalaţiile de ventilaţie.

Lidl este parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, Germania. Lidl este prezent în 30 de ţări din întreaga lume şi în prezent operează aproximativ 10.500 de magazine şi peste 150 de centre logistice în 29 de ţări la nivel mondial. În prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajaţi, dintre care peste 6.000 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 240 de magazine şi 5 centre logistice.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii