Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Superman revine", la cinema "Central"

La cinematograful "Central" va rula, in perioada 25-30 august, superproductia americana "Superman revine", cu debutantul Brandon Routh in rolul care l-a facut celebru pe Christopher Reeve, si cu Kevin Spacey in pielea maleficului Lex Luthor.
Superman - nascut pe o planeta care a murit de mult - a fost crescut de parinti adoptivi, la ferma Kent din Kansas. Tinarului Kal-El i se da un nou nume, Clark Kent, si, sub soarele galben al Pamintului, poate face lucruri la care oamenii nu pot decit sa viseze.
Crizele lumii au trecut, insa, nerezolvate timp de cinci ani, cit Superman a disparut intr-un mod misterios. Fara el, rata crimelor din orasul Metropolis a crescut foarte mult, cu atit mai mult cu cit Lex Luthor a iesit din inchisoare cu intentia de a folosi secretele tehnologice ale lui Superman pentru a obtine glorie si cistiguri personale.
Lois Lane (Kate Bosworth), reporterul star al ziarului “Daily Planet" si iubirea vietii lui Superman, si-a continuat viata, de cind acesta a plecat fara sa spuna vreun cuvint, fiind casatorita cu nepotul editorului si avind un copil de care trebuie sa aiba grija. Pentru Superman, lunga sa cautare a locului sau din Univers se sfirseste la ferma de la Kent, in mijlocul familiei adoptive, singura pe care a cunoscut-o vreodata. Destinul sau este in Metropolis, unde doar o privire in ochii lui Lois ii spune ca acesta ii este locul, printre pamintenii cu defecte, dar care se dovedesc a fi oameni buni. (F.C.)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii