Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Salonul AUTO PRO 2018. Super maşini, demonstraţii cu mulţi cai putere, concursuri şi multe alte surprize

• evenimentul se desfăşoară în perioada 14-18 iunie, în parcarea de la Brăila Mall • salonul se deschide astăzi, de la ora 16.00 având loc Parada maşinilor de epocă

 

Salonul Auto Pro 2018, ajuns la a XIX-a ediţie, îşi va deschide astăzi porţile pentru public. La eveniment participă toţi dealerii auto din Brăila, dealerii din judeţul Galaţi precum şi alţi furnizori de servicii din domeniu. Alături de maşinile cu mulţi cai putere ce pot fi admirate în cadrul salonului, organizatorii au pregătit şi o serie de evenimente menite să bucure vizitatorii: demonstraţii de îndemânare oferite de piloţi profesionişti, demonstraţii de karturi, concurs de biciclete, desene pe asfalt, concurs de fotografie şi multe alte surprize!

Astfel, astăzi, începând cu ora 16:00, pe platoul din faţa Primăriei va avea loc “Parada maşinilor de epocă, auto dealeri şi motociclişti”, iar de la ora 16.30 parada va pleca către Brăila Mall, pe traseul: Platoul Primăriei Brăila – Calea Călăraşilor – Centrul Vechi (Ceas) – Calea Galaţi – Bdul Al. I. Cuza – Calea Călăraşilor – Platforma Brăila Mall.  Ajunşi la destinaţie, la ora 17.30 se va deschide oficial Salonul AUTO PRO 2018, iar vizitatorii se pot plimba printre exponate până la ora 19.30.
Vineri, 15 iunie, între orele 10.00-19.30 porţile salonului rămân deschise pentru curioşi, iar de la ora 18.30 vizitatorii se pot bucura de un spectacol realizat de piloţii profesionişti.

Pentru că e weekend şi copiii au intrat în vacanţă, sâmbătă, organizatorii, cu sprijinul voluntarilor de la Forumul Tinerilor Brăila, au pregătit mai multe activităţi dedicate celor mici: 10.00-12.00 - demonstraţie de karturi, 12.30-12.15 - concurs de biciclete, 13.15-14.00 - desene pe asfalt, 19.00-19.30 - concurs de fotografie. La concursul de fotografie se pot înscrie toţi vizitatorii. Paticipanţii vor putea face poze în cadrul salonului, fie cu telefonul fie cu aparatul foto, iar la final cele mai frumoase cadre vor fi premiate. Seara se va încheia cu un spectacol de muzică şi dans pentru micuţi şi nu numai.

Duminică, 17 iunie, este ultima zi în care mai puteţi veni la Salon AUTO PRO 2018, vizitatorii fiind aşteptaţi între orele 10.00-19.30.
Pe tot parcursul evenimentului vor exista urne în care puteţi face donaţii pentru doi copii speciali din Brăila, care au nevoie de ajutorul nostru: Bogdi - băieţelul de 3 anişori care se luptă cu o tumoră la ficat şi Sebi - adolescentul de 16 ani care suferă de o boală a sistemului imunitar.
Categorie articol: 

Comentarii