Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Super balul bobocilor la Bamboo

Clubul Bamboo a organizat în week-end Super-balul bobocilor. Au trecut de preselecţie perechile de la: Liceul "Cerna" - Raluca Munteanu/Daniel Panait, Colegiul "Bălcescu" - Andreea Popa/Sorin Encică, Colegiul Economic - Ana-Maria Prisacă/Alexandru Iorga, Colegiul Sanitar - Diana Cîrlan/Mario Bratosin, Liceul Pedagogic - Florina Zainea/Alin Butiseacă, Colegiul "Murgoci" - Iulia Iancu/Gabriel Stanciu şi Liceul "Iorga" - Andreea Tudor/Robert Petrea. Petrecerea, la care au venit sute de liceeni ca să-şi susţină liderii, a fost prezentată de Mckossyn, iar de muzică s-au ocupat dj. Lee Smith şi Luceafărul. În prima parte a petrecerii, cele şapte perechi au trecut prin trei probe: Autoprezentare - ingenioasă, realizată în versuri, Dans de societate şi proba a treia, Liberă - în care fiecare pereche a prezentat o scurtă dramatizare pe un subiect ales de ei. Fiecare evoluţie a fost susţinută din plin de galerii, atmosfera a fost incendiară. După o scurtă pauză, juriul a ales, din cele şapte perechi, patru care să treacă în etapa a doua. De această dată, echipele au avut de trecut prin alte patru probe: Dans modern, Cultură generală, Karaoke şi proba Surpriză.
Trei echipe au fost la egalitate: Colegiul "Bălcescu", Colegiul Sanitar şi Liceul Cerna. Pentru a le departaja, juriul a mai dat o probă suplimentară, jocul de mimă. După această probă, au mai rămas două echipe, Colegiul "Bălcescu" şi Colegiul Sanitar, care au avut de trecut prin alte probe de baraj: Cultură generală şi Dans. În final, Premiul I l-a cucerit echipa Colegiului Sanitar, iar Premiul II Colegiul "Bălcescu". Andreea Popa, din echipa de la "Bălcescu", a primit şi un premiu special pentru fotogenie, în valoare de 200 de euro de la Foto Select şi premiul de popularitate. Primii trei clasaţi au primit câte o excursie la munte din partea Elenei Bănică. Cei care s-au clasat pe locul I au mai primit haine în valoare de câte 300 de lei fiecare, iar cei de pe locul II au mai primit câte un abonament la fitness oferit de baza sportivă Grădina Mare. Juriul a fost format din: Nicuşor Zamfir de la Arias Travel - preşedinte, Cristian Nicolae - reprezentant Coca-Cola, Felicia Obreja - reprezentanta magazinelor Excentric, Elena Bănică şi Liliana Drăgan - reprezentanta salonului Beauty Center.
În pauzele spectacolului a cântat solista Clubului Bamboo, Evelyn, iar după petrecere a oferit un spectacol Alex şi trupa sa. Spiritele s-au încins şi tinerii au dansat până dimineaţă.
Categorie articol: 

Comentarii