Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

SUPAGL îşi face planuri: lucrări de marcaj rutier de aproape 2,5 milioane lei

• este vorba despre un plan de achiziţie deja publicat în SEAP cu dată estimată de începere a procedurii undeva spre finele acestei luni

 

Serviciul de Utilitate Publică de Administrare şi Gospodărie Locală (SUPAGL) Brăila a publicat, zilele acestea, în SEAP (sistemul electronic de achiziţii publice) un plan de achiziţii pentru lucrări de marcaj rutier pentru întreg municipiul cu o valoare consistentă, aproape 2,5 milioane lei, fără TVA (2,458 milioane lei, mai precis), echivalentul a aproape 527.500 euro. Potrivit conţinutului acestui anunţ, procedura pe care autoritatea contractantă o are în vedere este cererea de oferte (în procedură simplificată) la finalul căreia se va încheia un acord cadru. Data estimată a începerii procedurii este 23 aprilie, urmând ca până cel târziu finele lunii august să se încheie procedura de achiziţie.

De precizat că planurile de achiziţii reprezintă doar intenţiile autorităţii contractante de a efectua achiziţii în anul curent sau în anul următor, procedura fiind efectiv demarată odată cu publicarea unui anunţ de participare în SEAP.
Categorie articol: 

Comentarii