Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Supărat că tot pierde, şi-a vărsat nervii pe aparatul de jocuri

un brăilean a pierdut bani la jocurile de noroc şi de supărare a spart ecranul touchscreen al aparatului • inculpatul Gică Bratu a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de distrugere

 

Supărat că a pierdut bani la aparatul de jocuri mecanice, un bărbat a dat cu pumnul. Acesta este judecat acum pentru infracţiunea de distrugere.

Potrivit procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria (PJ) Brăila, la data de 6 ianuarie 2019, o casieră de la o sală de jocuri din municipiu a cerut ajutorul poliţiştilor după ce un bărbat s-a apucat să spargă ecranul de protecţie al unui aparat de jocuri electronice. Societatea în cauză a înaintat Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila o plângere penală împotriva distrugătorului, care s-a dovedit a fi inculpatul Gică Bratu. S-au efectuat cercetări, iar bărbatul a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de distrugere.

După cum reiese din rechizitoriul PJ Brăila, în procesul verbal de constatare şi intervenţie întocmit la sfârşitul lunii ianuarie se arată că s-a schimbat ecranul touchscreen la aparatul vandalizat. Au fost vizualizate imaginile video şi s-a constatat că, în după-amiaza zilei de 6 ianuarie, inculpatul Bratu se afla în sala de jocuri şi, la un moment dat, a lovit cu pumnul ecranul monitorului de la aparatul de jocuri electronice. Audiat în cauză, bărbatul a spus că s-a supărat după ce a pierdut o sumă de bani şi a lovit cu palma ecranul de protecţie al monitorului de la aparatul de jocuri. Casiera de la sala de jocuri i-a atras atenţia bărbatului prima dată când a lovit aparatul, însă acesta nu s-a potolit. Inculpatul şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor.

Dosarul în care bărbatul este judecat pentru infracţiunea de distrugere a ajuns pe rolul instanţei.
Categorie articol: 

Comentarii