Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Supărat că norocul nu-i surâde, un pensionar din Chiscani a distrus un aparat de jocuri

• Ion Spînu le-a spus poliţiştilor că s-ar fi împiedicat şi ar fi căzut cu palma pe ecranul aparatului, dar a fost dovedit de camerele de supraveghere

 

În vârstă de 52 de ani, Ion Spînu, pensionar domiciliat în comuna Chiscani, a fost cercetat şi trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

Potrivit anchetatorilor, în după-amiaza zilei de 12 mai 2017, Ion Spînu a pătruns în sala de jocuri de la Agenţia Loto nr. 0904 amplasată la parterul blocului C1 de pe Calea Călăraşilor, pe care o frecventa periodic, ca să-şi încerce norocul. Astfel, în jurul orei 12:00, pensionarul s-a aşezat la unul dintre aparatele de joc, s-a ridicat după un minut, după care a revenit în agenţie. Spînu s-a aşezat la un aparat învecinat, crezând că va avea şanse mai mari, dar norocul îl părăsise în ziua aceea.

În jurul orei 12:08, supărat că pierdea bani, Ion Spînu şi-a descărcat nervii pe aparatul de joc, lovind cu pumnul ecranul touchscreen al dispozitivului electronic, distrugându-l. În continuare, inculpatul a părăsit incinta fără a oferi explicaţii în legătură cu atitudinea sa, precizează procurorul care s-a ocupat de caz.

Angajata agenţiei loto a auzit zgomot şi a observat ce făcuse clientul. De altfel, camerele de supraveghere amplasate în incinta sălii de joc au surprins momentul în care inculpatul a lovit ecranul aparatului; la scurt timp, angajata s-a apropiat şi l-a bătut uşor pe umăr, reproşându-i distrugerea aparatului.

Audiat pe parcursul urmăririi penale, Ion Spînu a încercat să-i convingă pe anchetatori că a s-ar fi împiedicat şi ar fi căzut cu palma pe ecranul aparatului de joc, distrugându-l fără intenţie.

Societatea prejudiciată solicită suma de 1.150 lei despăgubiri, conform devizului ataşat la dosar. Cazul a fost trimis instanţei de judecată.
Categorie articol: 

Comentarii