Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A sunat adunarea la CF Braila

Luni dupa-amiaza jucatorii echipei fanion a orasului Braila s-au reunit la stadionul Municipal in vederea inceperii pregatirilor pentru sezonul de primavara.
Dupa o sedinta la care au participat staff-ul tehnic, Ionel Avram, membru in Consiliu de Administratie si directorul executiv, Dan Apostol, jucatorii au intrat in sala de forta, unde sub indrumarea antrenorului secund Vasile Darie au efectuat, timp de 55 de minute exercitii specifice acestei perioade.
Dupa o pauza de 10 minute toti jucatorii au iesit pe teren, pentru cea de-a doua parte a antrenamentului, una la care Mihai Ciobanu a participat efectiv, alaturi de elevii sai.
La finalul sedintei de pregatire, antrenorul principal al CF-ului a enumerat cateva dintre aspectele pe care le-a discutat cu fotbalistii la reunirea lotului.
"Le-am explicat ca modificarile care s-au facut in structura lotului vin in sprijinul lor, in sensul ca le ofera posibilitatea sa joace pentru clubul care ii plateste si ca ei trebuie sa fie competitivi. Dar le-am precizat ca a fi competitiv nu inseamna sa te prezinti la joc doar ca sa mai treaca un meci, pentru ca acest lucru nu multumeste pe nimeni", si-a inceput expunerea Mihai Ciobanu.
Sursa citata a vorbit apoi despre un proiect de perspectiva si despre eforturile care se fac pentru a atinge un nivel de performanta si ca jucatorii trebuie constientizati ca sa raspunda cu aceeasi moneda celor care le creeaza conditii optime de lucru.
"Eu spun ca proiectul care se deruleaza la Braila este unul sanatos pentru ca se lucreaza la fundamentul echipei. Le-am reamintit jucatorilor ca un sportiv munceste foarte mult cat este in activitate, pentru ca performanta cere sacrificii, suferinta, chiar umilinta. Asta nu inseamna ca daca incercam sa construim o echipa, de maine castigam toate meciurile, dar nici nu as vrea sa le pierdem, indiferent de adversar. Trebuie sa tinem la blazonul acestui club, pentru ca el reprezinta un oras important al tarii. Avem sprijin din partea Primariei, a Consiliului Judetean, avem un finantator si oricine baga bani vrea si rezultate. Nimeni nu are o bagheta magica, dar trebuie sa se vada o crestere semnificativa a nivelului sportiv al fiecaruia si in primul rand al echipei", a mai comentat Mihai Ciobanu.

Readaptarea la efort se face la Municipal

Pana duminica inclusiv, jucatorii vor efectua cate o sedinta de pregatire zilnic, la stadionul Municipal, unde au la dispozitie si o sala de forta, iar de luni, 19 ianuarie, timp de doua saptamani vor intra intr-un cantonament centralizat in statiunea Lacu Sarat.
Pe 31 ianuarie se incheie pregatirea de baza, iar in urmatoarele trei saptamani CF Braila va sustine mai multe partide de verificare pentru ca antrenorii sa poata contura echipa care va aborda returul.
In privinta jucatorilor exclusi din lot dupa meciul cu Rocar din turul campionatului, antrenorul brailean a ramas ferm pe pozitie: "Eu am o misiune la Braila si trebuie sa fim fermi si sa nu facem compromisuri daca vrem sa avem rezultate".
La pregatiri participa 14 seniori, Mitrea, Bosoi, Moldoveanu, Olenic, V. Nicolae, Necoara, Stanciulescu, Pascu, Costache, Chipciu, Lupu, Coman, Pinzaru, Mindroasa si 9 juniori, Botas, Ilie, Cotiga, Dragus, Balan, Balaban, Dragoi, Iosofache si Gologan.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii