Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sună adunarea la HC Dunărea

• echipa de handbal brăileană se reuneşte joi, 12 iulie, la Polivalentă • jucătoarele se vor pregăti 10 zile la Brăila, apoi pleacă în cantonament la Cheile Grădiştei

 

Singura echipă brăileană care activează în primul eşalon, HC Dunărea începe joi, 12 iulie, pregătirile în vederea sezonului competiţional 2018-2019. Handbalistele se reunesc la Sala Polivalentă joi şi, timp de 10 zile, se vor antrena pe plan local, prima fază a pregătirilor fiind cele pentru readaptarea la efort.

Pe 22 iulie jucătoarele îşi vor muta cartierul general al pregătirilor la Cheile Grădiştei. Acolo noul antrenor, Dumitru Berbece va pune accentul pe antrenamentele cu caracter fizic.

După ce îşi vor “încărca bateriile” în cantonamentul montan jucătoarele vor reveni la Brăila şi vor continua să se antreneze în sală, ultima parte a pregătirilor fiind rezervată antrenamentelor tehnico-tactice şi meciurilor amicale.

În altă ordine de idei, HC Dunărea a pus în vânzare abonamentele pentru noul sezon, valoarea unui astfel de abonament fiind de 300 lei, la fel ca şi anul trecut. De asemenea, costul unui bilet va fi de 10 lei.
Categorie articol: 

Comentarii