Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Summer gastroRock Festival" - cinci zile de muzică bună la Crama Veche din Brăila

Crama Veche din Brăila va găzdui prima ediţie a "Summer gastroRock Festival" în perioada 11 - 15 august. Cu alte cuvinte, toţi iubitorii muzicii Rock, Funk, Blues sau Folk din oraşul nostru se vor putea bucura de 5 seri de excepţie cu ocazia Zilelor Oraşului.
"Se vrea o primă ediţie a unui festival de muzică bună, care încearcă să readucă în centrul vechi al Brăilei o parte din bogăţia culturală a acestui oraş. Încercăm să aducem un plus de culoare muzicală brăilenilor cu ocazia Zilelor Brăilei şi să atragem un segment de public care poate s-a săturat de muzică populară, manele, Andreea Bănică etc.", ne-a declarat Cătălin Curcă, muzicutist şi binecunoscut organizator de evenimente muzicale de calitate în oraşul Brăila. Aşadar, în perioada menţionată, brăilenii sătui de ritmuri orientale şi stiluri muzicale lipsite de noimă se vor putea "răcori" ascultând piesele trupelor: "Kalibru", "The Ancestors", "Alex&Silviu", "Terente Blues Band" şi "Over Band". Stilurile abordate de aceste formaţii sunt Hard Rock, Blues, Funk, Rock'N Roll, Folk şi nu numai.
Programul festivalului este interesant, trupele fiind foarte bine alese. Spectacolul va debuta joi, la ora 21.00, cu trupa "Kalibru", urmând ca vineri la aceeaşi oră să concerteze cei de la "The Ancestors". Sâmbătă şi duminică se va începe de la ora 21.30, iar publicul va avea parte de două recitaluri deosebite. Este vorba despre spectacolul oferit, sâmbătă, de Alex Muşat şi Silviu Paraschiv, doi dintre membrii formaţiei "Addiction" şi de cântarea celor de la "Terente Blues Band", în ziua de duminică. Luni, în ultima seară a festivalului, va cânta trupa "Over Band" din Galaţi. Intrarea la toate aceste concerte este liberă, iar organizatorii promit o atmosferă de neuitat. Planul este cât se poate de simplu: băutură şi mâncare bună, distracţie şi foarte mult Rock, Blues, Funk şi Folk.
Categorie articol: 

Comentarii