Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sugar diagnosticat cu rujeolă în Spitalul Judeţean

un copilaş de numai 5 luni şi jumătate, internat la Secţia Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, a fost diagnosticat cu rujeolă • mama celui mic a luat şi ea boala, însă ambii sunt acum în stare bună, izolaţi într-o cameră specială de la Pediatrie

 

Un sugar de 5 luni şi jumătate a fost diagnosticat cu rujeolă. Cel mic nu era vaccinat, dar acum este în stare stabilă, sub supravegherea medicilor.

Copilul a fost adus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila de mama sa, iar  medicii de la Boli Infecţioase au confirmat faptul că este vorba despre rujeolă. Pentru că starea nu îi permitea să fie tratat la Infecţioase, întrucât micuţul avea şi complicaţii respiratorii, acesta a fost internat la Pediatrie. Mama copilului a fost şi ea diagnosticată cu rujeolă, boală pe care a luat-o de la micuţ. După cum ne-a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Alina Neacşu, cei doi pacienţi sunt izolaţi într-un salon, în condiţii superioare de protecţie. Cazul nu a impus instituirea carantinei în unitatea spitalicească.
Categorie articol: 

Comentarii