Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sud-coreeana Woo Sun-Hee si Elena Moise au fost protagonistele meciului

Formatia braileana a facut o partida buna cu vicecampioana Rulmentul, care in aceasta vara a cheltuit sume fabuloase pentru a-si intari lotul cu citeva jucatoare de superclasa cum sint Simona Gogirla si sud-coreeana Woo Sun-Hee.
Debutul partidei de la Brasov a fost foarte echilibrat. Oaspetele au ratat primul atac dar si Rulmentul a irosit doua sanse de a deschide scorul prin Bodirlau si Sorodoc. Dupa mai bine de cinci minute de joc gazdele au reusit sa sparga totusi gheata prin Gogirla, insa nu din actiune ci in urma unei aruncari de la 7 metri. Luca a restabilit egalitatea iar pe contraatac Ruscior a avut sansa de a-si aduce echipa in avantaj insa Irina Mocanu a reusit sa inlature pericolul.
Cu lectia bine invatata elevele Alexandrinei Soare au inchis toate culoarele spre propria poarta si au dat lovitura pe contraatac prin Radovici, gol in urma caruia Dunarea a reusit sa preia conducerea.
Portarul brailencelor, Daniela Goldic s-a opus unei aruncari a Simonei Gogirla nu si ale lui Bodirla care a reusit sa restabileasca egalitatea la 3-3.
Oaspetele au continuat sa evolueze fara greseala in aparare si sa marcheze de doua ori pe contraatac prin Alina Braniste si Ramona Ruscior. Goldic a mai facut o parada frumoasa la aruncarea Simonei Gogirla, dupa care a incercat sa o surprinda pe Mocanu, iesita mult din poarta numai ca a gresit de putin tinta.
Exasperata de faptul ca formatia sa nu reuseste sa marcheze Mariana Tirca a introdus-o in joc si pe portugheza De Sousa, iar din acest moment Rulmentul a inceput cursa de urmarie si dupa numai trei minute a reusit sa restabileasca egalitatea, min. 18: 5-5.
Jocul a continuat sa fie echilibrat insa, mai insistente brasovencele au reusit sa plece la cabine cu un avantaj de trei goluri.
In partea a doua a meciului, una in care Woo Sun-Hee si Elena Moise si-a demonstrat clasa, Rulmentul a reusit sa-si dubleze avantajul in minutul 46 insa oaspetele au revenit si cu cinci minute inainte de finalul meciului s-au apropiat din nou la trei goluri.
Cum era de asteptat, Rulmentul le-a oferit suporterilor brasoveni o prima victorie, la capatul unui joc frumos, la care si-a adus aportul si HC Dunarea.

Pentru Rulmentul au marcat Simona Gogirla 7, Woo Sun-Hee 6, Crstina Neagu 5, Roxana Bodirlau 4, Maria Vizitiu 3, Gabriela Szabo 2, Simona Vintila si Codruta Zavragiu, iar pentru HC Dunarea, Elena Moise 13, Janina Luca 3, Alina Braniste 3, Ramona Ruscior 2, Irina Tomuleanu 2 si Liliana Craciun.
Categorie articol: 

Comentarii