Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Succese brăilene în competiţiile de Go

• Dragoş Boldeanu a câştigat Cupa “Petre Ghelmez” • Elian Grigoriu s-a calificat în finala Campionatului Naţional rezervat seniorilor

 

Clubul Sportiv Atari din Brăila a înregistrat un nou rezultat de prestigiu.

La prima ediţie a openului de Go intitulat Cupa “Petre Ghelmez”, eveniment organizat în Bucureşti de clubul Hikaru şi de Asociaţia de Părinţi şi Profesori în sprijinul Şcolii Petre Ghelmez, brăileanul Dragoş Boldeanu a câştigat una dintre cele patru secţiuni ale competiţiei.

Au participat 53 de jucători, grupaţi în patru grupe valorice în funcţie de rang.

Dragoş Boldeanu, jucător pregătit de antrenorul Codrin Vasiloancă, a evoluat în grupa A, alături de juniori consacraţi care aspiră la rangul de 1 dan şi după patru runde în care s-a jucat în sistem elveţian, cu evoluţii foarte bune, s-a clasat pe primul loc.

Pentru sportivul brăilean, acesta a fost un concurs de pregătire în vederea participării la “Trofeul Shodan”, competiţie al cărei câştigător va primi rangul de 1 dan.

În altă ordine de idei, reprezentantul clubului brăilean de Go Atari, Elian Grigoriu (4 dan), a reuşit să se claseze pe locul al doilea în cadrul semifinalei care a avut loc la Curtea de Argeş, la care au participat 16 jucători, şi a obţinut biletul pentru etapa finală a Campionatului Naţional de Go rezervat seniorilor, care va avea loc în luna noiembrie la Piteşti.
Categorie articol: 

Comentarii