Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Succes la opt goluri in primul amical cu rapidistele

Formatia braileana a reusit, simbata dupa-amiaza, sa bifeze cel de-al doilea suucces din perioada precompetitionala.
Partida pe care Dunarea a disputat-o in compania Rapidului a fost una mult mai spectaculoasa decit cea cu buzoiencele, dar trebuie totusi mentionat ca elevele Marinelei Patru au reusit in dese rinduri sa-l enerveze pe antrenorul oaspetelor prin rapiditatea si ingeniozitatea actiunilor de atac, urmate de goluri imparabile.
Si de aceasta data s-a remarcat golgetera editiei trecute de campionat, Ada Moldovan care a marcat nu mai putin de 14 goluri in cele doua reprize.
Rapidistele au pornit ceva mai bine si, in urma reusitelor fostei tricolore, Alina Dobrin s-au desprins la doua goluri insa nu dupa mult timp Alina Braniste si Ada Moldovan au restabilit egalitatea. Au mai urmat cinci minute de echilibru dar, dupa primul sfert de ora, la pupitru au trecut brailencele si evident ca si tabela de marcaj a reflectat dominarea gazdelor. Cele mai mari diferente de scor, au fost 8-4 in minutul 17 si 14-10 spre finalul primului act.

Gazdele au avut o mai mare eficacitate in partea secunda

Aceleasi jucatoare care au marcat primele goluri in repriza intii au dus scorul la 19-13, in primele minute ale partii secunde, iar in minutul 45, Craciun a inscris pentru 21-14, insa nu aceasta a fost cel mai mare decalaj dintre Dunarea si Rapid, ci cel din minutul 49, cind tabela indica 30-21 pentru gazde.
Cu toate ca scorul a fost destul de sever in anumite momente ale partidei, mai ales in repriza a doua, jocul dintre cele doua formatii a avut in dese rinduri aspectul unuia oficial, in care apararile au apelat in dese rinduri la faulturi, unele dintre ele destul de grosolane.
HC Dunarea a scazut ritmul pe finalul partii secunde, prilej pentru directorul sportiv, Vasile Puiu, sa remarce cu voce tare ca jucatoarele se cred deja in pauza.
Gazdele s-au impus cu 35-27, un scor bun, tinind cont si de valoarea adversarei. Pe finalul partidei, Marinela Patru a rulat tot lotul de jucatoare.
Cu toate ca handbalistele se pregateau sa plece la dusuri, la propunerea antrenorului Vasile Margulescu, s-a mai jucat o repriza de 15 minute, in care au fost folosite mai mult jucatoarele de rezerva.

Golurile formatiei brailene au fost marcate de Ada Moldovan 14, Craciun 5, Avadanii 5, A. Braniste 4, Radulescu 3, Cucu, D. Braniste, Bodirlau si Lupu cite 1.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii