Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Subiecte grele la Olimpiada de Geografie

La sfirsitul saptaminii s-a desfasurat etapa judeteana a Olimpiadei de Geografie, la care au participat 216 elevi din clasele a VIII-a - a XII-a, din care 129 numai la clasa a VIII-a. Elevii au avut de rezolvat o parte teoretica si o alta practica.
"Subiectele au fost destul de dificile, insa este normal sa se intimple asa pentru ca este o olimpiada. Din punctul de vedere al comisiei concursul s-a desfasurat in conditii normale. Proba practica a constat in verificarea cunostintelor legate de orizontul local. Este o proba care se organizeaza de catre fiecare judet asa cum considera ca este mai bine. Am fi putut organiza o excursie cu elevii in imprejurimi, insa ar fi fost costisitor. Pe viitor mi-asi dori sa avem cu adevarat o proba practica", a explicat prof. Catalin Canciu, inspectorul de geografie.
La clasa a VIII-a pe primele trei locuri s-au situat: Alexandra Soca - 9,43 de la "Mihai Eminescu, Alina Hornet - 8,91 de la "Murgoci" si Stefan Otelea - 8,91 de la "C. S. Aldea".
Primii trei elevi de la clasa a IX-a au fost: Geanina Oprea - 9,4 de la "Murgoci", Cristian Mihalcea - 8,72 de la "Balcescu" si Andra Ghiba - 8,36 de la "Murgoci".
La clasa a X-a au fost doi elevi cu punctaje peste noua, George Cristea - 9,62 si Mihai Dima - 9,22, iar locul III a fost ocupat de Ionut Dumitru - 8,00, toti trei fiind elevi de la "Murgoci".
Si la clasa a XI-a primii trei clasati sint tot elevi de la "Murgoci": Doru Pricope - 9,51, Stefan Trasca - 9,51 si Bogdan Trandafir - 8,08.
La clasa a XII-a pe primul loc s-a situat o eleva de la "Balcescu" - Alina Caragata, locul II a fost adjudecat de un elev de la "Cerna" cu 7,25, iar pe locul III este o eleva la Grupul Scolar Insuratei, Andreea Toghe, cu 7,11.
Categorie articol: 

Comentarii