Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Student brăilean dispărut la Pecineaga

acesta este Vargă Mădălin Ştefăniţă, de 23 de ani, din Titcov • sămbătă seara, el a plecat cu prietenii la o discotecă din Pecineaga, judeţul Tulcea, dar nu a mai ajuns acasă • colegii şi familia cer ajutorul tuturor celor care pot da informaţii în acest caz • poliţiştii de Tulcea, unde s-a făcut sesizarea privind dispariţia, efectuează cercetări

 

Un student brăilean, de 23 de ani, este de negăsit, de sâmbătă. Vargă Mădălin Ştefăniţă, din localitatea Titcov, a plecat cu prietenii la o discotecă din Pecineaga, judeţul Tulcea. La întoarcere, el s-ar fi despărţit de prietenii cu care era şi nu a mai ajuns acasă. De atunci, nimeni nu mai ştie nimic de el. S-a făcut reclamaţie la Poliţia din Tulcea, care a preluat cazul. Cercetările sunt efectuate de poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale - IPJ Tulcea şi cei de la Postul de Poliţie Pecineaga.

Colegii de facultate şi familia cer ajutorul tuturor celor care pot da informaţii în acest caz. Ei au pus la dispoziţia jurnaliştilor şi o fotografie cu tânărul dispărut şi au dat câteva semnalmente ale acestuia.

Vargă Mădălin Ştefăniţă este student la Facultatea de inginerie şi agronomie Brăila, în anul I, la specializarea “Agricultură”. El are înălţimea 160 - 170 cm, brunet, ochi căprui, aproximativ 50 kg. Colegii spun că era un student silitor, nu avea probleme cu nimeni şi nu se certa cu nimeni, fiind un tânăr liniştit.

Ultima dată a fost văzut sâmbătă seara, la discoteca din Pecineaga.

Colegii care au transmis acest mesaj au ţinut să precizeze faptul că au acceptul familiei pentru a mediatiza cazul.

De la IPJ Tulcea ni s-a comunicat doar faptul că se fac cercetări.

Ieri, până la închiderea ediţiei, tânărul în cauză nu fusese găsit.

 
Categorie articol: 

Comentarii