Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Studenţii americani învaţă cum să lupte cu zombie

Un curs de supravieţuire în cazul unei apocalipse cu zombie va fi predat studenţilor de la Universitatea Michigan din Statele Unite începând din această vară.
Studiul se va intitula "Surviving the Coming Zombie Apocalypse: Disasters, Catastrophes and Human Behavior" ("Supravieţuirea în cazul apropiatei apocalipse cu zombie: Dezastre, catastrofe şi comportament uman"), informează dailymail.co.uk.
Potrivit paginii de Facebook a universităţii americane, acest curs se foloseşte de "ideea unei apocalipse cu zombie pentru a atrage atenţia asupra unor subiecte importante".
Potrivit site-ului Mental Floss, studenţii vor alcătui un "Grup al Supravieţuitorilor" care se va deplasa pe întregul teritoriu american. Ei trebuie să depăşească provocările generate de necesitatea de a trăi şi de a supravieţui împreună în timpul unui eveniment catastrofic.
Ideea introducerii acestui curs de şapte săptămâni a fost formulată pentru prima dată în vara anului 2012 şi a atras imediat atenţia presei americane.
"Studenţii vor învăţa despre natură, posibilităţi şi impactul pe care evenimentele catastrofice îl au asupra indivizilor, familiilor, societăţilor, civilizaţilor şi Pământului însuşi", a declarat Glenn Stutzky, instructorul de aptitudini sociale, creatorul cursului, pentru MSU Today.

 
Categorie articol: 

Comentarii