Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Studenţi în practică la Jandarmeria Brăila

• timp de o lună, patru studenţi-jandarmi ai Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” fac stagiul de practică în cadrul Jandarmeriei Brăila

 

Începând de luni, 13 februarie a.c., patru studenţi-jandarmi ai Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, încep stagiul de practică în cadrul Jandarmeriei Brăila. După ce vor urma un program de acomodare, viitorii jandarmi vor fi repartizaţi în cadrul structurilor de ordine publică, respectiv de pază şi protecţie instituţională, ne-a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Brăila. Potrivit sursei citate, timp de o lună, studenţii vor avea ocazia să pună în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, aceştia fiind îndrumaţi de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională.

Printre ei se află şi un student din anul I. Pentru acesta este primul stagiu de practică, fiind şi primul contact cu activitatea operativă a Jandarmeriei, se precizează în comunicatul de presă transmis de Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul.
Categorie articol: 

Comentarii