Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Structurile sportive se prezinta publicului

Printr-un comunicat remis redactiei noastre, Directia pentru Sport a Judetului confirma faptul ca pe data de 6 noiembrie la sala Polivalenta se va derula "Conferinta structurilor sportive brailene".
Aceasta initiativa a DSJ de sustinere si popularizare a activitatii structurilor sportive in judetul nostru are ca obiective principale imbunatatirea imaginii, oferirea unui cadru de dezbatere referitor la problemele cu care se confrunta cluburile, asociatiile sportive si asociatiile pe ramuri de sport.
Structurile sportive participante la aceasta conferinta isi vor organiza un stand de prezentare si promovare a activitatii proprii constind in materiale promotionale, extrase din presa, palmares, rezultate sportive, inscriptionari cu adresele de contact, cupe, trofee, distinctii diplome sau alte forme de prezentare vizuala.
Standurile de prezentare vor putea fi vizitate de publicul din Braila pe data de 6 noiembrie incepind cu ora 17.00.
Pina in acest moment si-au anuntat participarea urmatoarele structuri sportive: CS Atlas Braila, CS Orizont 64, CS Boxul Brailean, CS Mak Motor Sport, CS Cuza Sport Braila, Fundatia Hobby Autosport Braila, CS Electro, CS Rugby Club Braila, CS Aikido, Asociatia Judeteana de Sah, Asociatia Judeteana de Fotbal, Asociatia Judeteana de Go, Asociatia Judeteana de Atletism si Liceul cu Program Sportiv.

Programul manifestarii:
- ora 17.00 - Deschiderea oficiala a "Conferintei structurilor sportive brailene" si vizitarea standurilor de prezentare impreuna cu mass-media.
- ora 17.30 - Desfasurarea conferintei propriu-zise. Vor avea loc dezbateri a caror tematica este "Parteneriatul public-privat, instrument de colaborare pentru performanta sportiva".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii