Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A strins 57 de participanti

Casa Tineretului a fost, miercuri seara, gazda primei editii a Concursului de muzica usoara si populara "Karaoke Star - Vedeta pentru o zi". Prezentarea evenimentului a fosta asigurata de presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu si de Camelia Gusatu, consilier in cadrul Primariei. In competitie s-au inscris 57 de concurenti de toate virstele. Dintre acestia, 37 au optat pentru muzica usoara, iar 20 pentru muzica populara. Juriul a fost compus din primarul Brailei, Aurel Simionescu, Giana Patrascu, vicepresedintele Consiliului Judetean Braila, Ionel Filip, profesor de muzica la Liceul de Arta "Hariclea Darclee", Romeo Bunea, directorul Scolii Populare de Arte "Vespasian Lungu" si profesorii de muzica Maricica Lupu, Marilena Niculescu si Adriana Toma.
Juriul a deliberat, iar in cea de-a doua seara de concurs, joi, au ramas in competitie 10 concurenti la muzica populara: Laura Elena Soga, Steluta Lenuta Constantin, Ionel Ene, Mioara Mariana Manoila, Maria Margineanu, Florentina Popa, Alina Gurgu, Mihai Constandache, Niculina Mitria si Valentin Florea, si 20 la muzica usoara: Ciprian Nelu Mihalache, George Petrenco, Florentina Popa, Cornelia Voica Bratu, Oana Hornet, Alberto Draghici, Elena Dragut, Cristian Adrian Maraloiu, George Stefan, Mariana Bornescu, Eduard Bratu, Stefania Valentina Dima, Magdalena Popa, Elena Mihalcea, Silvia Florentina Turiac, Oana Alexandra Nache, Olga Nita, Andreea Florina Vatra, Elena Alina Gurgu si Nicoleta Ghetu.
In aceasta seara, de la ora 19.00, la Casa Tineretului are loc finala Concursului de muzica usoara si populara "Karaoke Star - Vedeta pentru o zi". Se vor duela cinci concurenti la muzica populara si zece de la muzica usoara. Premiile puse la bataie sint doua laptop-uri, patru televizoare color si doua aparate foto Panasonic. Toti concurentii vor primi diplome de participare, iar ultimii 10 clasati, pentru ambele sectiuni, vor primi, pe linga diplome si premii, trofee "Karaoke Star - Vedeta pentru o zi".
In ultima seara de concurs, vineri, 21 noiembrie, fiecare spectator va primi un talon de concurs ce trebuie completat si introdus intr-o urna, pentru ca inainte de decernarea premiilor sa fie alesi 11 cistigatori. Vor fi oferite cinci televizoare color, un calculator si cinci aparate foto Panasonic. De mentionat ca intrarea este libera.
La eveniment au fost prezenti Daniela Bartos, candidat PSD, in Colegiul I pentru Deputati, Doru Damian, candidat PSD, in Colegiul II pentru Deputati, Marian Dragomir, candidat PSD in Colegiul II pentru Senatori si Ion Rotaru, candidat PSD in Colegiul I pentru Senatori.
Concursul este organizat de Consiliul Judetean si Primaria Municipiului Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii