Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stringere de fonduri pentru sinistrati

Duminica si luni, Prefectura Braila, Consiliul Judetean si Directia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie (DMSSF) vor organiza o serie de manifestari, pentru a marca asa cum se cuvine ziua de 15 mai, declarata "Ziua Internationala a Familiei". Doarece una dintre problemele actuale ale familiilor brailene si nu numai, este dezastrul produs de inundatii, organizatorii s-au gindit sa serbeze aceasta zi printr-o actiune de stringere de fonduri.
Astfel, sub egida "Solidaritate pentru Familie", duminica, cei care doresc sa intinda o mina de ajutor acestor familii sint asteptati, in intervalul 08.00 - 13.00, la unul dintre cele sase puncte de colectare, ce vor fi amplasate la Casa Tineretului, Piata Concordiei, Piata Mare, Viziru (complex en-gros) si b-dul Independentei (colt cu str. M. Eminescu). "Banii colectati vor fi depusi intr-un cont deschis la Trezorerie de DMSSF Braila si, ulterior, vor fi virati in contul Ministerului Muncii, de unde vor ajunge la sinistrati. De asemenea, in acest cont (Solidaritate pentru Familie - RO51TREZ151500501X004204) vor putea depune bani toate persoanele fizice si juridice din Braila, care doresc sa sprijine aceste familii. Mai trebuie precizat ca la sfirsitul acestei saptamini, Directia va acorda ajutoare familiilor stramutate de pe strada Ancorei, in valoare de 150 RON de persoana. Au fost identificate 94 de persoane, printre care se regasesc si 3 familii din localitatea Bertestii de Jos", a precizat Veronica Macri, director executiv al DMSSF Braila.
Tot duminica, cu incepere de la ora 11.00, se va desfasura si un concurs de desene pe asfalt, in zona fintinii arteziene, iar in intervalul 18.00 - 20.00 va avea loc un spectacol de binefacere, pe esplanada Dunarii, cu participarea fanfarei militare si a elevilor Scolii de Arta si Meserii "Vespasian Lungu". "Luni, Prefectura Braila va fi gazda unui seminar cu tema "Familia in Romania anului 2006, traditii si perspective in context european" si a unei festivitati de premiere a patru familii cu vechime de peste 60 de ani de casnicie, de catre primarul Constantin Cibu. De asemenea, Prefectura a transmis adrese catre toate institutiile desconcentrate, prin care le solicitam sa stringa fonduri care vor fi, de asemenea, virate in contul "Solidaritate pentru Familie"", a precizat subprefectul Dumitru Popa.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii