Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Strandul pentru copii s-ar putea deschide simbata

Daca vara trecuta a reusit sa-i dea drumul pentru public abia in august, pentru ca au durat mult formalitatile de inchiriere de la Primarie si operatiunile de reabilitare, de data asta, firma care a luat in administrare Strandul pentru Copii Braila intentioneaza sa-l deschida mult mai devreme. Profitind de vremea neobisnuit de calda pentru jumatatea lunii mai, Ticu Cireasa, administratorul firmei "Kingdom Trade", ar vrea sa dea strandul in functiune chiar de la sfirsitul acestei saptamini. Depinde, insa, de mai multi factori. "Trebuie pus la punct bazinul, cu mici reparatii si igienizare, si mai e de facut o revizie la instalatia de filtrare a apei. Ar mai fi de aranjat putin si portiunea de plaja cu nisip, dar asta nu poate dura mai mult de doua zile. Daca reusim sa finalizam aceste operatiuni, simbata deschidem strandul", ne-a declarat administratorul. Potrivit acestuia, in incinta strandului vor fi montate doua bazine gonflabile, pentru copii mai mici de 5 ani, si va fi amenajat un teren de volei pe plaja. Barul si terasa, inclusiv cea supraetajata, vor functiona de dimineata pina la miezul noptii, dar spre deosebire de anul trecut, cind locatarii blocurilor de linga faleza se plingeau ca sint deranjati de muzica data prea tare, seara nu va mai fi dat program de discoteca.
Administratorul Ticu Cireasa ne-a spus ca va incerca sa mentina acelasi pret de intrare la strand, de 10 lei pentru adulti si 5 lei pentru copii, elevi si studenti. "E posibil ca, in week-end-uri, tariful sa fie mai mare", a precizat Cireasa. Firma acestuia plateste Primariei, prin Directia de Administrare si Gospodarire Locala, o chirie lunara de 3.500 lei, pentru exploatarea strandului.
Nu se stie, totusi, daca vremea va permite ca strandul sa fie deschis chiar de la sfirsitul acestei saptamini. Dupa cum am fost informati de la Statia Meteo Braila, daca ieri s-a inregistrat o maxima de 30 grade Celsius, iar azi si miine se asteapta temperaturi la fel de ridicate, spre sfirsitul saptaminii vremea s-ar putea raci, coborind in jurul valorii de 24 grade, normala pentru aceasta perioada.
Categorie articol: 

Comentarii