Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Străzi neasfaltate în «buricul târgului»

• este vorba despre strada Odessa şi cele adiacente acesteia, poziţionate în zona din vecinătatea magazinului Penny Market din Barieră • primarul Marian Dragomir susţine că ştie situaţia de acolo şi dă asigurări că întreaga zonă va fi asfaltată

 

Una dintre principalele nemulţumiri ale brăilenilor se referă, fără îndoială, la stăzile neasfaltate şi pline de gropi din municipiu. În ultima perioadă, cotidianul “Obiectiv - Vocea Brăilei” a primit nenumărate plângeri pe adresa redacţiei legate de o serie de străzi neasfaltate din zona magazinului Penny Market din Barieră. Mai exact, este vorba despre strada Vlad Ţepeş şi alte câteva, adiacente străzii Odessa.

Oamenii consideră că este ruşinos ca într-o zonă centrală a oraşului, unde funcţionează şi un magazin mare, să existe străzi aflate doar la stadiul de pietruire.

Contactat de redactorii “Obiectiv”, primarul Marian Dragomir a afirmat că ştie problema şi a dat asigurări că străzile din zona respectivă sunt prinse în graficul pe care municipalitatea îl are privind asfaltările, astfel că nu vor rămâne la stadiul actual.

“Într-adevăr, zona de acolo este neasfaltată, însă este prinsă toată în DALI-ul pentru Radu Negru, Viziru, Buzăului. Dacă vă uitaţi la hotărârea de Consiliu Local legată de acest lucru, veţi vedea că sunt menţionate şi acele străzi pe care le-aţi amintit. Sunt prinse. Se vor asfalta”, a dat asigurări Dragomir.

De precizat că străzile respective figurează ca “neasfaltate” şi pe harta realizată de municipalitate în acest sens şi postată pe site-ul Primăriei, motiv pentru care edilul-şef a ţinut să precizeze că situaţia va fi remediată în curând.
Categorie articol: 

Comentarii