Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Străzi mici, cu gropi-gigant

• pe Str. Şebeşului din Ansamblul Buzăului, gropile din carosabil au atins dimensiuni exacerbate, după cum o demonstrează fotografiile trimise pe adresa redacţiei de o cititoare a cotidianului nostru • craterele respective vor mai rămâne pe poziţie o perioadă, deoarece, conform prioritizărilor făcute de Primărie, străzile dintre blocuri vor intra în reparaţii abia în ultima etapă a plombărilor derulate în prezent

 

Există străzi în Brăila care nu pot fi parcurse cu autoturisme obişnuite decât cu riscul unor avarii grave, din cauza gropilor din carosabil. Str. Sebeşului din Ansamblul Buzăului este una dintre ele, după cum o demonstrează fotografiile primite la redacţie de la cititoarea Andreea R. “Ajungem să ne rupem maşinile în două din cauza unor incapabili din Primărie cărora nu le pasă că noi plătim impozite, taxe şi multe altele”, spune autoarea sesizării, care locuieşte în zonă şi trebuie să înfrunte zilnic craterele din carosabil.

Din păcate, va mai dura o perioadă până când echipele de muncitori ale firmei “Cricons” SRL, care lucrează în prezent la astuparea gropilor de pe străzile municipiului, vor ajunge pe străzile dintre blocurile Ansamblului Buzăului, indiferent de cât de dese şi de adânci sunt gropile de aici. Primarul Marian Dragomir ne-a declarat, ieri, că în momentul de faţă reparaţiile stradale s-au finalizat pe jumătate dintre arterele rutiere ale Brăilei şi că se va lucra în continuare, cu prioritate, pe străzile cu trafic intens, urmând ca abia la final să se intre pe străduţele mai mici, dintre blocuri. “Avem un grad de acoperire de circa 50% în municipiu. S-a lucrat pe arterele principale şi pe străzile pe care avem rute ale transportului public în comun. Urmează ca, în perioada imediat următoare, să înceapă reparaţiile pe Calea Galaţi, de la Piaţa Traian până la intersecţia cu bulevardul Dorobanţilor, şi pe alte străzi pe care există trafic mai intens, cum ar fi Aleea Radu Negru, strada Cezar Petrescu şi alte câteva artere secundare. Pe străzile dintre blocuri vom intra în ultima etapă. Volumul de muncă este foarte mare pentru că, după cum se ştie, nu s-au mai făcut reparaţii stradale de peste un an, din cauza contestaţiilor care s-au depus în timpul licitaţiilor de atribuire a contractului”, ne-a spus edilul-şef.
Categorie articol: 

Comentarii