Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stoichita nu e ingrijorat in privinta viitorului sau in Kuwait

Selectionerul Kuwaitului, Mihai Stoichita, a declarat, dupa meciul de miercuri cu Bahrain, din grupa D de calificare la Cupa Asiei, ca nu este ingrijorat in privinta viitorului sau la conducerea tehnica a acestei formatii, informeaza site-ul competitiei asiatice.
Sursa citata noteaza ca viitorul lui Stoichita la conducerea nationalei Kuwaitului este incert, sansele ca echipa sa fie preluata de un alt antrenor fiind mari, din cauza rezultatele deceptionante inregistrate de aceasta echipa de la preluarea ei de catre Stoichita, in august 2005.
Kuwait a obtinut in cele sase meciuri pe care le-a disputat din luna august o singura victorie, cu 2-1, in fata nationalei Iordaniei, intr-un meci amical. Kuwait a inregistrat patru rezultate de egalitate si o infringere, cu Uzbekistan, in preliminariile CM-2006.
"Nu sint ingrijorat in ceea ce priveste viitorul meu, dupa meciul cu Bahrain. Asta este viata unui antrenor de fotbal. Astazi esti intr-un loc, miine in altul", a spus Stoichita, in virsta de 51 de ani.
Stoichita s-a declarat multumit de rezultatul de egalitate, scor 0-0, inregistrat in meciul cu Bahrain, dupa ce saptamina trecuta echipa sa a remizat, scor 1-1, cu Liban, in grupa D de calificare la Cupa Asiei.
"Am jucat bine si pot spune ca ne-am descurcat mai bine decit in ultimul meci. Totusi, nu reusim sa fructificam ocaziile pe care le avem", a mai spus tehnicianul roman.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii