Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stilcit in bataie de indivizi necunoscuti

Gige Popescu, 35 ani, domiciliat in Braila, cartier Viziru III, se afla internat in Spitalul Judetean de Urgenta - corp A cu multiple traumatisme si leziuni, dupa ce a fost batut crunt de sapte indivizi, in noaptea de marti spre miercuri, in apropierea blocului in care locuieste. Victima il cunostea doar pe unul dintre agresori, sub numele de Albert.
Barbatul se intorcea, imediat dupa miezul noptii, de la un amic la care fusese in vizita. Ca din senin, la aproximativ 20 metri de intrarea in scara, in fata i-au aparut cei sapte barbati. Potrivit spuselor victimei, agresorii au coborit dintr-un taxi si, fara nici o explicatie, l-au luat la bataie. "Au dat cu pumnii si cu picioarele, dar am vazut ca unul dintre ei avea o baioneta, cu minerul careia, de altfel, m-a si lovit. Nu sint sigur, fiindca nu am mai vazut nimic dupa primele lovituri, dar cred ca au avut si o bita de baseball" a declarat Gige, care a adaugat ca nu stie ce motive au avut batausii sa il atace. In timpul altercatiei, victima a fost deposedata si de telefonul mobil pe care il avea asupra sa.
Dupa spusele sale, subcomisarul sosit la fata locului a afirmat ca cei sapte sint cunoscuti ca avind antecedente penale.
In urma loviturilor primite, barbatul a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta cu "traumatism cranio-facial prin agresiune, traumatism toracic", potrivit declaratiei dr. Horia Dragoi, purtator de cuvint al Spitalului Judetean de Urgenta - corp A.
Victima a adaugat ca, inainte de agresarea sa, cei sapte barbati au intrat in apartamentul unde acesta locuieste si l-au batut pe fratele sau (19 ani), care este bolnav de leucemie: "Din cauza bolii, in urma bataii primite, fratele meu a facut epistaza (hemoragie nazala - n.r.). A fost adus si el la spital, unde i s-au facut toate investigatiile necesare. A fost externat astazi (ieri - n.r.)."
Biroul de presa al Inspectoratului de Politie al judetului Braila ne-a precizat ca specialistii de la Serviciul de Investigatii Criminale au declansat o ancheta, pentru a-i identifica pe autori si pentru a stabili imprejurarile agresiunii. In functie de numarul de zile de ingrijiri medicale necesitate de victima, vor face incadrarea juridica a faptei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii