Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Steve Martin va lansa o carte cu mesajele lui de pe Twitter

Steve Martin a anunţat acest proiect printr-un mesaj postat pe această platformă de microblogging. "La cererea publicului, complet inexistentă, voi publica în curând o carte cu mesajele mele de pe Twitter. Multe dintre răspunsurile voastre vor fi şi ele incluse! Toate încasările vor fi donate în scopuri caritabile", a anunţat actorul.
Cartea se va intitula "The Ten, Make That Nine Habits, of Very Organized People. Make That Ten" şi va include atat mesajele postate de actor, cât şi unele dintre răspunsurile fanilor săi.
Volumul va fi lansat în vara anului 2012 şi toate încasările vor fi donate unor fundaţii de caritate.
Actorul în vârstă de 66 de ani este un admirator al acestei platforme de microblogging, iar mesajele sale sunt urmărite de peste 1,7 milioane de utilizatori.
Cea mai recentă carte a actorului american, intitulată "The Object of Beauty", a fost publicată în 2010 şi a ajuns pe lista bestellerurilor publicată în New York Times.
Steve Martin, un cunoscut actor de stand-up comedy şi actor în lungmetraje de comedie, poate fi văzut pe marile ecrane în această toamnă în filmul "The Big Year", în care joacă alături de Owen Wilson şi Jack Black, care a avut premiera în Statele Unite la începutul lunii octombrie.
Categorie articol: 

Comentarii