Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sterilizare, microcipare şi înregistrare gratuită a câinilor din Făurei

Autorităţile din Făurei organizează, împreună cu asociaţia "Dog Rescue Romania", în perioada 16 - 17 iulie, între orele 9.00 şi 18.00, o acţiune de sterilizare, microcipare şi înregistrare a câinilor în Registrul de Evidenţă a Câinilor cu Stăpân. Acţiunea este adresată atât proprietarilor de câini, cât şi celor care doresc să preia câini de pe stradă şi să-i adopte. Operaţiile vor fi făcute de o echipă medicală asigurată de "Dog Rescue", în adăpostul de câini din incinta Serviciului Public de Salubritate din Fărurei, de pe Str. Păcii, nr. 42.
Câinii aduşi pentru operaţie nu trebuie hrăniţi cu cel puţin 12 ore înainte de intervenţie, iar după trebuie să li se asigure un spaţiu post-operator. Cei interesaţi trebuie să se înscrie, apelând numărul de telefon 0722. 534.500, persoană de contact Georgeta Stroe.
"Vă reamintim că deţinătorii de câini au obligaţia, conform legii, de a-şi steriliza, microcipa şi înregistra aceste patrupede în Registrul de Evidenţă al Câinilor cu Stăpân. Sacţiunile pentru nerespectarea acestor reglementări sunt cuprinse între 200 şi 10.000 lei. Vă aşteptăm să intraţi în legalitate gratuit", se arată într-un comunicat de presă semnat de primarul Ionel Voinea.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii