Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sterian şi-a ridicat titlul de Profesor Onorific la Oxford

• directorului general al Transgaz, brăileanul Ion Sterian, i-a fost înmânată această distincţie în cadru festiv, la Milano • titlul de Profesor Onorific vizează domeniul afacerilor şi managementului şi aduce cu el, printre altele, noi oportunităţi de promovare a activităţilor pe care compania publică le desfăşoară în Europa şi în afara graniţelor europene

 

Brăileanul Ion Sterian, directorul companiei publice Transgaz, a adus “acasă”, zilele trecute, diploma, robele şi însemnele academice de profesor onorific al Uniunii Academice Oxford, Regatul Unit al Marii Britanii, titulatură recent dobândită în cadrul “Milan Achievements Forum” desfăşurat luna trecută, în incinta Westin Palace în Italia, Milano. Prin prisma acestei recunoaşteri internaţionale a profesionalismului în afaceri din partea prestigioasei comunităţi academice, brăileanul va avea posibilitatea de a-şi prezenta cunoştinţele acumulate în domeniul afacerilor şi managementului şi de a avea acces la un public ţintă din peste 58 de ţări din întreaga lume.

Ion Sterian a preluat, în urmă cu doi ani, funcţia de director general al Transgaz, compania care deţine monopolul transportului de gaze în România. Anterior, fusese preşedintele Consiliului de Administraţie la aceeaşi companie. De asemenea, brăileanul  a fost în 2005 – 2006 director executiv în cadrul Regiei Autonome Administraţia Zonei Libere Brăila, ulterior ocupând pentru mai mulţi ani un post similar în cadrul Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat. În anul 2010 a fost şi subsecretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Teritoriale şi Turismului având în sarcină coordonarea activităţii în domeniul lucrărilor publice din cadrul ministerului amintit.
Categorie articol: 

Comentarii