Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Steluţele Dunărene au strălucit la Bucureşti

• la prima ediţie a Festivalului de Muzică pentru Copii ALL FOR MUSIC, copiii de la grupul “Steluţe dunărene” au cucerit podiumul premianţilor • Ramona Dudu a cucerit Trofeul la categoria de vârstă 14-17 ani şi Marele Trofeu al Festivalului

 

Pe 18 iunie, la Bucureşti, la Cinema PRO s-a desfăşurat prima ediţie a Festivalului Naţional de Muzică pentru Copii ALL FOR MUSIC, având ca director al acestei manifestări pe profesor Gabriela Sauciuc Cicone şi director coordonator prof. Iuliana Oprea.

Festivalul de la Bucureşti urmăreşte atragerea iubitorilor de muzică, dar şi promovarea tinerelor talente pe firmamentul muzicii uşoare şi este o oportunitate de a evolua pe o scenă, într-un cadru organizat, pentru tinerii interpreţi.

Ca de obicei, grupul “Steluţe dunărene” coordonat de prof. Liliana Toader a urcat pe podiumul laureaţilor la toate categoriile de vârstă şi la toate secţiunile de concurs. Astfel, la secţiunea Debut-categoria de vârstă 6-7 ani, Julia Stan, Rebeca Androniu şi Ramona Băjarcă au câştigat Trofeul, care a fost revendicat şi de Robert Stoian la categoria de vârstă 10-11 ani.

La secţiunea Pop românesc, Trofeul categoriei a fost câştigat de : Luca Tacu, Natalia Lungu şi Andreea Voicu, iar Cezar Dorobanţu a ocupat Locul l.

La categoria 8-9 ani, aceeaşi secţiune-Mario Costache s-a clasat pe locul al ll-lea; la categoria 10-11 ani Baran BiyikogluI  a câştigat Trofeul, iar la grupa de vârstă 12-13 ani Valentina Enea a câştigat Trofeul secţiunii Pop românesc, Ionela Dudu s-a clasat pe primul loc, iar Melina Tache pe al doilea.

La secţiunea Etno, categoria de vârstă 6-7 ani Ruxandra Rădulescu a ocupat locul ll, iar la categoria 12-13 ani, Ionela Dudu a câştigat Tofeul.

La secţiunea Pop internaţional , categoria de vârstă 12-13 ani Tofeul a fost câştigat de Valentina Enea, iar la 14-17 ani Trofeul a fost câştigat de Ramona Dudu, care a cucerit şi Marele Trofeu al Festivalului, iar la secţiunea Grupuri, copiii de la “Steluţele dunărene” au obţinut Trofeul, cu piesa “Păcală şi Tândală”.

După cum ne-a informat prof. Liliana Toader, juriul acestui festival a fost alcătuit din personalităţi în domeniu: compozitor Gabriela Sauciuc Cicone-director coordonator al festivalului, Iuliana Oprea-director club sector 6, Marian Stere, textier şi realizator Radio România Internaţional-preşedintele juriului, Larisa Avram- producător TVR, Claudiu Bulete-compozitor, Alex Florea-interpret participant la Eurovision 2017 şi profesor de canto.
Categorie articol: 

Comentarii