Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Steluţele dunărene au câştigat patru trofee la Bucureşti

• Valentina Enea a câştigat Trofeul categoriei POP INTERNAŢIONAL şi Trofeul secţiunii ETNO

 

Soliştii grupului “Steluţe dunărene”, coordonaţi de profesor Liliana Toader, au participat la  cea de a Vll-a ediţie a Festivalului naţional “Glasul Copiilor”, manifestare care s-a desfăşurat la Bucureşti. Deşi Marele Trofeu a rămas la Bucureşti, fiind câştigat de grupul DUO LIPS, de la clasa profesorului Mihai Şirlincan, brăilenii au reuşit să obţină patru trofee la categoriile de vârstă la care au concurat. Astfel, la secţiunea DEBUT, Maria Lacurezeanu a câştigat Trofeul, iar Clara Ştefan a obţinut Premiul l. Tot la Debut, Diana Muşat a obţinut Premiul l, la categoria 9-12 ani. La categoria 5-6 ani, Nira Guedenon a obţinut Premiul l, iar Dalia Coman, Premiul al ll-lea. La categoria 7-8 ani, Ruxandra Rădulescu a obţinut Premiul al lll-lea, iar Cezar Dorobanţu a obţinut Trofeul la categoria 9-10 ani. Trofeul categoriei POP INTERNAŢIONAL a fost câştigat de Valentina Enea, care a câştigat şi Trofeul secţiunii ETNO.

“Din cei peste o sută de copii din toate regiunile ţării, care au participat la această competiţie, care a fost foarte strânsă, Valentina Enea s-a remarcat în mod deosebit, câştigând cele două trofee la secţiuni diferite. De altfel, Valentina Enea este recunoscută în lumea competiţiilor muzicale destinate copiilor, fiind câştigătoare a mai multor trofee naţionale”, a subliniat Corina Dragu, directorul festivalului de la Bucureşti.

Despre festivalul “Glasul copiilor”, profesoara Liliana Toader a precizat că toţi  participanţii au fost foarte bine pregătiţi, fiind o competiţie acerbă, iar juriul a fost format din profesionişti, compozitori şi realizatori de emisiuni, care au evaluat corect fiecare concurent.
Categorie articol: 

Comentarii