Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stelian Tănase lansează cartea “Partida de vânătoare”

• evenimentul va avea loc vineri, 16 noiembrie, la Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati”

 

Vineri, 16 noiembrie 2018, ora 17.00, la Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati” Brăila, sala “Fănuş Neagu”, va avea loc lansarea cărţii “Partida de vânătoare”, semnată de Stelian Tănase. Alături de autor va prezenta Viorel Coman, critic literar, iar evenimentul va fi moderat de dr. Eduard Claudiu Brăileanu, şef serviciu în cadrul Bibliotecii.

“Partida de vânătoare” este un roman foileton născut din provocările tipice ale scriitorilor debutanţi. “Personajul principal este Ţumpi, o tânără simpatică, plină de angoase la modă şi căreia i se pare că salvarea stă în scrierea unei cărţi fenomenale. Cartea lui Stelian Tănase este, într-adevăr, fenomenală, mai ales că intriga se desfăşoară pe trei planuri, purtând cititorul în universul culiselor politice, intrigilor poliţiste şi secvenţelor încărcate de erotism” – se precizează pe site-ul Editurii Vremea, care a publicat cartea.

“Nu trebuie să mire personajul principal feminin. În toate romanele mele, personajul principal este o femeie. Aleg întotdeauna femeia, pentru că e mai plină de angoase şi probleme decât un bărbat. Despre o femeie ai oricând ce scrie. … Ţumpi sunt eu”, subliniază autorul.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii