Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Stefan Radu revine la echipa nationala de seniori

Fundasul formatiei Lazio Roma, Sefan Radu, revine in lotul echipei nationale de seniori dupa partida disputata, miercuri, cu selectionata de tineret in Tara Galilor, el fiind convocat de Victor Piturca alaturi de alti 13 stranieri pentru partidele cu Lituania si Insulele Feroe.
Selectionerul a anuntat, vineri, pe site-ul oficial al FRF, numele celor 14 jucatori romani legitimati la cluburi de peste hotare, convocati pentru primele doua meciuri din cadrul campaniei de calificare la Cupa Mondiala din 2010: Cosmin Contra (Getafe), George Ogararu (Ajax Amsterdam), Cristian Sapunaru (FC Porto), Stefan Radu (Lazio Roma), Razvan Rat (Sahtior Donetk), Razvan Cocis (Lokomotiv Moscova), Nicolae Dica (Catania), Paul Codrea (Siena), Cristian Chivu (Internazionale Milano), Florentin Petre (Terek Groznii), Daniel Niculae (Auxerre), Adrian Mutu (Fiorentina) si Ciprian Marica (VfB Stuttgart).
Intrucit pina la ora trimiterii faxurilor (13.30), la Federatia Romana de Fotbal nu sosise Certificatul International de Transfer al jucatorului Gabriel Tamas, de la AJ Auxerre la FC Dinamo (cluburi care au parafat acordul de imprumut al fotbalistului la gruparea bucuresteana), si pentru a respecta prevederile regulamentare FIFA, FRF a trimis, pentru Tamas, un fax de convocare pe adresa clubului francez.
Exista posibilitatea ca, in functie de starea de sanatate, de forma sportiva si de statutul la echipa de club, selectionerul sa renunte, pina la ora reunirii, la unul sau la altul dintre jucatorii mentionati. Lotul definitiv pentru cele doua meciuri va fi anuntat la 31 august, dupa incheierea meciurilor din cadrul etapei a VI-a a Ligii I.
Jucatorii convocati se vor reuni la Centrul de Fotbal Mogosoaia la 1 septembrie, la ora 12.00.
Echipa nationala a Romaniei intilneste Lituania pe teren propriu la 6 septembrie, de la ora 21.00 (stadion Dr.Constantin Radulescu - Cluj-Napoca) si in deplasare Insulele Feroe la 10 septembrie, de la ora 19.30 (stadion Torsvollur - Torshavn).
In 6 si 9 septembrie, nationala de tineret va disputa ultimele meciuri din grupa preliminara a Ca mpionatului European din 2009, cu Bosnia-Hertegovina, in deplasare, respectiv cu Tara Galilor, la Iasi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii