Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Steaua va disputa sapte amicale in turneele de pregatire

FC Steaua va disputa in turneele de pregatire de iarna din Spania si Turcia sapte meciuri amicale, doua in primul stagiu si cinci in al doilea, cu formatii din sapte tari diferite, informeaza site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea.
In primul turneu de pregatire, la Oliva Nova, in Spania, intre 11 si 23 ianuarie, stelistii vor disputa meciuri amicale cu formatia FC Zurich, la 20 ianuarie, doua zile mai tirziu urmind sa intilneasca echipa din liga a doua spaniola Hercules Alicante.
In cel de-al doilea stagiu de pregatire, in Antalya (Turcia), jucatorii antrenati de Marius Lacatus vor intilni cinci formatii, dupa programul urmator: 3 februarie - Slovan Bratislava (Slovacia), 6 februarie - Hajduk Split (Croatia), 9 februarie - Aalbork BK (Danemarca), 12 februarie - FK Moscova (Rusia), 14 februarie - FK Rudar Pljevlja (Muntenegru). Toate partidele din cel de-al doilea stagiu de pregatire sint programate sa se desfasoare dupa ora 16.00.
Steaua va pleca in primul stagiu de pregatire la 11 ianuarie, cu un avion programat sa decoleze la ora 16.00, de pe Aeroportul Henri Coanda, spre Valencia. Intoarcerea stelistilor din primul stagiu de pregatire este programata la 23 ianuarie, cu un avion de la Valencia, de la ora locala 20.00.
Lotul Stelei se va reuni la stadion miercuri, 7 ianuarie, la ora 11.00, urmind ca jucatorii sa efectueze vizita medicala joi, incepind cu ora 8.00.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii