Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Steaua s-a calificat in grupele Ligii Campionilor pentru a treia oara consecutiv

Echipa Steaua Bucuresti s-a calificat in grupele Ligii Campionilor pentru a treia oara consecutiv, dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formatia turca Galatasaray Istanbul, in mansa secunda a turului trei preliminar, printr-un gol inscris de Banel Nicolita.
In tur, scorul a fost egal, 2-2.
In minutul 5, Galatasaray a trecut pe linga deschiderea scorului, cind Harry Kewell a trimis mingea in transversala cu un voleu de la sase metri, dupa ce a fost scapat din marcaj de Nesu.
Echilibrul la capitolul bare a fost restabilit in minutul 53 de stelistul Arthuro, care a trimis balonul cu capul in transversala din interiorul careului.
Steaua a deschis scorul in minutul 57, prin Banel Nicolita, care a inscris cu un sut in diagonala din interiorul careului, dupa ce a fost lasat singur cu Aykut de Toja. In momentul pasei fotbalistului columbian, Nicolita se afla in pozitie de ofsaid, insa arbitrul a validat golul.
Jucatorii echipei Galatasaray au fost intimpinati de un cor de fluieraturi si huiduieli in momentul in care au iesit pe teren pentru incalzire. Hasan Sas a fost singurul fotbalist de la Galatasary chemat de suporteri la salut.
Inainte de startul meciului, finantatorul Gigi Becali si-a facut semnul crucii pe frunte, dupa ce in prealabil si-a inmuiat degetele in mir adus de la Muntele Athos. Inainte de meci, Becali a fost la vestiare si i-a miruit si pe jucatori, dar, conform propriilor spuse, si pe antrenorul Marius Lacatus.
La partida au asistat 25.000 de spectatori, intre care 1.500 de suporteri turci.
In minutul 20 fortele de ordine au intervenit in galeria echipei Galatasaray pentru a aplana un conflict intre fanii turci.
Suporterii stelisti de la Peluza a II-a au afisat un banner cu mesajul "Justice for TSKA Sofia", formatie cu a carei galerie sint infratiti fanii ros-albastrilor si care a fost exclusa din Liga Campionilor si retrogradata in esalonul secund din cauza problemelor legate de licentiere.
Fanii stelisti au afisat un banner cu mesajul "Nesu un exemplu de urmat pentru atitudinea si devotamentul aratat", dedicat fundasului Mihai Nesu, care miercuri a jucat ultimul meci in tricoul Stelei, el urmind sa evolueze din acest an la FC Utrecht.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii