Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Steaua a ratat calificarea in finala Cupei Romaniei

Poli Timisoara: 29. Pantilimon - 14. S. Radoi, 4. McKain, 23. Cinu, 13. Emeghara - 20. I. Matei (25. Torje '58), 5. Alexa, 17. Omoduemuke (18. G. Bucur '82), 77. Karamyan - 10. Plesan (8. Caramarin '66) - 24. Mansour. Antrenor: Valentin Velcea.
Steaua: 12. Cernea - 18. P. Marin, 3. D. Goian, 6. M. Radoi, 15. Nesu - 16. Nicolita, 22. Paraschiv (19. V. Iacob '65), 20. Lovin, 30. Ochirosii (14. Cristocea '46) - 86. Elton (11. Bostina '75) - 9. V. Badea. Antrenor: Cosmin Olaroiu.
Cartonase galbene: Alexa '12, Plesan '39, S. Radoi '52 / Cristocea '90.

Echipa Steaua Bucuresti a ratat calificarea in finala Cupei Romaniei Timisoreana, dupa ce a pierdut, cu scorul de 0-1, meciul cu Poli Timisoara, disputat miercuri, pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu, in semifinalele competitiei.
Unicul gol al partidei a fost inscris in minutul 45a2, de Jon McKain. Artavazd Karamyan a executat un corner de pe partea dreapta, McKain a reluat cu capul spre poarta, portarul stelist Cornel Cernea a scapat mingea in fata, iar fundasul australian a revenit si a marcat cu un sut cu piciorul drept, din careul mic.
In minutul 78, jucatorul Peter Omoduemuke, de la Poli Timisoara, s-a ciocnit cu stelistul Petre Marin si s-a prabusit pe gazon, fiind nevoie de interventia medicilor. Jucatorul a fost inconstient timp de citeva zeci de secunde, pe teren fiind chemata ambulanta prezenta la stadion. In cele din urma, Omoduemuke si-a revenit si s-a urcat, constient, in salvarea care l-a transportat la spital.
Meciul a fost arbitrat de o brigada din Ungaria, condusa la centru de Bede Ferenc, ajutat la cele doua linii de asistentii Tompos Zoltan si Nagy Imre Attila. Arbitru de rezerva a fost Cristian Balaj.
Observatorii intilnirii au fost Dumitru Mihalache si Marcel Lica.
La meci au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.
Poli Timisoara a fost incurajata de la Peluza a II-a a stadionului Giulesti-Valentin Stanescu atit de propria galerie, cit si de cea a echipei Rapid, cele doua grupuri de suporteri fiind infratite. Pe parcursul meciului, din Peluza a II-a pe teren s-au aruncat mai multe torte, iar la inceputul reprizei secunde la statia de amplificare a stadionului s-a facut apel catre suporteri sa inceteze.
In momentul in care la statie s-a anuntat componenta echipei Steaua, numele fiecarui jucator al formatiei "ros-albastre" a fost intimpinat cu o injuratura.
Categorie articol: 

Comentarii