Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Steaua a invins la Cluj si s-a apropiat la trei puncte de CFR

Echipa Steaua a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), formatia CFR Cluj, in etapa a XXVIII-a a Ligii I, apropiindu-se la trei puncte de gruparea clujeana in lupta pentru asigurarea locului doi, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Pentru Steaua au marcat Iacob '30 si Goian '58, in timp ce CFR Cluj a punctat prin autogolul lui Goian, din minutul 73.
Steaua a deschis scorul in minutul 30, cind, la un corner executat de Nicolita, mingea a fost prelungita de Lovin si a fost reluata in plasa de Victoras Iacob de la cinci metri. Iacob nu mai marcase din 20 noiembrie 2005, de la un meci cu Sportul Studentesc, scor 4-1. In primavara anului trecut, atacantul stelist s-a accidentat la umar, iar in vara aceluiasi an a fost operat la genunchi si a fost indisponibil patru luni.
Dorin Goian a majorat scorul pentru Steaua, in minutul 58, atunci cind a reluat cu capul in poarta lui Stancioiu, la un corner executat de Nicolita.
In minutul 73, CFR Cluj a redus din diferenta prin autogolul lui Dorin Goian. Semedo a centrat in fata portii spre Didi, Goian a intervenit si a trimis mingea in propria poarta.
Meciul a inceput cu un moment de reculegere in memoria fostului fotbalist Florea Dumitrache, care a incetat din viata joi dimineata.
In minutul 25, Cyril Thereau s-a reaccidentat la piciorul sting la care suferise o fractura de metatarsian si a fost inlocuit cu Victoras Iacob. De asemenea, capitanul Mirel Radoi a acuzat dureri la genunchiul drept si a fost inlocuit cu Eugen Baciu, in minutul 71.
La meci au asistat aproximativ 11.000 de spectatori. De asemenea, la partida a fost prezent si finantatorul stelist Gigi Becali, care a luat loc la tribuna oficiala. El a fost fluierat de suporterii clujeni.
Categorie articol: 

Comentarii