Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Steaua Bucuresti - Farul Constanta 3-0

In minutul 9, Cosmin Pascovici a inscris, dupa ce Carlos nu a reusit sa retina un balon trimis spre poarta tot de fundasul constantean, insa reusita sa a fost anulata dupa un fault in atac comis asupra lui Daniel Balan.
Steaua a deschis scorul in minutul 48, prin Banel Nicolita. Vasilica Cristocea a efectuat o cursa pe partea stinga si, desi a fost tras de tricou de Lungu, a reusit sa paseze, din cadere, pina la Banel Nicolita, scapat pe dreapta, iar acesta din urma a inscris cu un sut de la 18 metri, pe linga portarul George Curca.
Avantajul Stelei s-a marit in minutul 58, datorita golului inscris de Nicolae Dica. Capitanul Mirel Radoi a pornit un contraatac de la mijlocul terenului, pasind in dreapta la Nicolita, acesta l-a angajat pe Dica la marginea careului, iar atacantul stelist l-a driblat pe Curca, inscriind apoi cu latul, de la sapte metri, in poarta goala.
Banel Nicolita a marcat, in minutul 78, pentru 3-0, cu un sut plasat la coltul lung, de la marginea careului, lateral stinga, dupa o pasa primita de la Balan.
In minutul 87, Laurentiu Florea a executat rapid o lovitura libera direct in plasa portii aparate de Carlos, iesit, insa golul nu a fost validat, pentru ca lovitura s-a executat inainte de fluierul arbitrului.

Rapid - FCM Bacau 2-1

In minutul 65, Valentin Negru a marcat cu capul din sase metri, dupa o centrare de pe partea dreapta a lui Valentin Badoi.
FCM Bacau a egalat, in minutul 77, prin Bobi Verdes, care a marcat printr-un sut la coltul scurt, de la aproximativ 11 metri, lateral dreapta.
Rapid a preluat conducerea pe tabela de marcaj in ultimul minut al prelungirilor, dupa ce Ionut Rada a marcat cu capul, din sase metri, dupa o centrare primita de la Valentin Badoi, de pe partea dreapta.

Jiul Petrosani - Otelul Galati 0-3

Otelul a deschis scorul in minutul 55, prin Daniel Stan. Alexandru Baltoi a pasat pentru Stan la marginea careului, printre doi fundasi petrosaneni, iar atacantul galatean a inscris cu un sut la coltul lung, in stinga lui Hotoboc.
Acelasi Daniel Stan a ridicat scorul la 2-0 in minutul 64, cind, nemarcat, a trimis cu capul in plasa un balon centrat in careu de Dorin Semeghin.
Alexandru Baltoi a stabilit scorul final al partidei, 3-0, in minutul 90A4, cind a inscris in poarta goala cu un sut din interiorul careului, profitind de faptul ca Hotoboc era prea avansat.

Dinamo invinsa cu scorul de 1-0 de CFR Cluj

In minutul 19, Cosmin Tilinca (CFR Cluj) a inscris, dar golul sau a fost anulat pentru ofsaid.
CFR Cluj a deschis scorul in minutul 49, prin fundasul Vasile Jula. Romeo Surdu a executat un corner de pe partea dreapta, mingea l-a gasit pe Jula nemarcat la 10 metri de poarta lui Cristian Munteanu, fundasul clujean inscriind cu o lovitura de cap, de pe picioare, la coltul lung.

Sportul Studentesc - Pandurii Tirgu Jiu 4-0

Sportul a deschis scorul in minutul 5 prin Alin Ratiu, care a sutat de la 17 metri, dupa o respingere gresita a unui fundas advers.
In minutul 39, scorul a devenit 2-0, dupa ce Costin Curelea a reluat cu capul la coltul scurt, din sase metri, un balon centrat de Stelian Stancu de pe partea dreapta.
Sportul a majorat diferenta in minutul 44 prin acelasi Costin Curelea, care a reluat cu piciorul sting, de la sase metri, o centrare de pe partea dreapta a lui Ionut Mazilu.
In minutul 51, trei jucatori de la Pandurii au scapat pe contraatac, Buta a sutat de la 15 metri lateral dreapta, mingea l-a depasit pe portarul Sportului, Eduard Stancioiu, iar atacantul oaspetilor Adrian Popescu a ratat chiar de pe linia portii.
Scorul a devenit 4-0 in minutul 77, cind Marius Oae a executat o lovitura libera de la 17 metri, portarul Pustinjakovici a respins in fata, mingea a ajuns la Ionut Mazilu, care a reluat-o in poarta de la opt metri.
In minutul 80, Iulian Stefan (Pandurii) a sutat de la 16 metri in bara tranversala a portii aparate de Stancioiu.

FC Arges - FC National 2-3
FC National a deschis scorul in minutul 8, cind, la o centrare de pe partea stinga a lui Mircea Oprea, Abiodun Agunbiade a reluat cu capul din sapte metri.
In minutul 27, FC Arges a egalat prin Ciprian Tanasa, care a driblat portarul, a intors doi fundasi si a inscris in poarta goala.
Echipa bucuresteana a preluat din nou conducerea pe tabela de marcaj, in minutul 57, cind Rohat a trimis mingea in propria poarta, dupa o centrare a lui Bundea.
Tanasa a inscris din nou pentru FC Arges in minutul 78, printr-un sut pe jos de la 17 metri, din lovitura libera.
In minutul 82, Tanase a gresit la mijlocul terenului, Griffiths a interceptat mingea, i-a pasat lui Marin care a inscris pe linga Guso primul sau gol in Divizia A, stabilind rezultatul final: 2-3.

FC Vaslui - Poli Timisoara 1-1

Poli Timisoara a deschis scorul in minutul 47, prin Sreten Stanici, care a trimis in plasa, de la opt metri lateral stinga un balon ajuns la el dupa o neintelegere intre portarul Hutan si un fundas vasluian, la o patrundere in careu a lui Mansour.
FC Vaslui a restabilit egalitatea in minutul 73, cind Ionut Badea a reluat cu capul in plasa, de la 10 metri, un balon centrat de pe partea dreapta de Sebastian Sfirlea, profitind si de lipsa de reactie a portarului Marius Popa.
Gazdele au ratat ocazia de a trece in avantaj in minutul 78, cind Bogdan Panait a ratat un penalti dictat la o interventie in careu a fundasului timisorean Emeghara asupra lui Valentin Badea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii