Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Statul paralel vrea să îl termine pe directorul Gicu Drăgan!

Autorităţile au un dinte cariat împotriva directorului Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Protecţia Alimentelor (DSVSA) Brăila, Gicu Drăgan. După ce acum 5 ani l-au condamnat şI apoi l-au achitat pe bietul Gicu pentru că ar fi răspuns “Bine, boss!” la rugămintea omologului său de la Galaţi de a interveni pentru iertarea de amendă a unui comerciant, zilele trecute nen-tu Gicu a păţit-o din nou. Mă rog, nu el în persoană, ci cineva din familia dumnealui, mai exact fiica sa.

Pesta porcină care aproape a dus la dispariţia godacilor din Brăila a afectat şi afacerea familiei Drăgan. Cei aproape 300 de porci Mangaliţa din ferma care aparţine fiicei lui Gicu Drăgan şi băiatului deputatului Vasile Varga au fost ridicaţi şi omorâţi de autorităţi.

După incident, cei din familia Drăgan se întrebau cum naiba a pătruns virusul pestei porcine în interiorul fermei, căci ei cică şi-au luat toate măsurile de precauţie.

Ei bine, îţi spun io, domnu’ Gicu. Domn’e, adevărul este că autorităţile locale te vânează. Au ceva cu matale. Vor să te termine! Să nu crezi că acea condamnare din 2013 a fost o întâmplare. Nu, tăticu’, totul a fost programat. Matale, bre nea Gicu, eşti un incomod prin excelenţă, un disident care a luptat numai pentru cauze nobile.

Nea Gicu, eu, unul, sunt absolut convins că nu ai avut nicio legătură cu traficul ăla de influenţă din 2011, în urma căruia statul paralel şi statul perpendicular te-au condamnat la 3 ani de închisoare. De altfel, s-a şi văzut că totul a fost o înscenare pentru că trei ani mai târziu, în 2016, ai fost achitat şi reinstalat în funcţia de director la DSVSA Brăila.

Iar acum statul paralel te-a lovit din nou. Dar nu pe matale, căci dumneata eştit tare ca o stâncă, un soi de Rambo al spaţiului sanitaro-veterinar, ci pe fiica matale, care este o gingaşă, o neprihănită, în ciuda faptului că unii o acuză că dacă nu ar fi fata lu’ tata nu ar fi fost în stare să gestioneze afacerea cu porci Mangaliţa.

Să fim serioşi, nu a fost vorba de nicio pestă porcină la ferma lu’ matale, adică a fiicei matale. Totul a fost o înscenare ca să îţi ia porcii din bătătură, să te elimine de pe piaţă. E limpede că a fost vorba despre încă un abuz în ceea ce te priveşte şi e de neînţeles cum de nu ai reacţionat până acum. Probabil că te-ai obişnuit să fii abuzat, precum s-a învăţat câinele cu bătaia. (Virusul West Nile)
Categorie articol: 

Comentarii