Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Start perfect de sezon pe teren propriu pentru brăileni

Elevii lui Viorel Ion au realizat scorul etapei la capătul unui meci pe care l-au controlat cu autoritate.
CF Brăila a obţinut primul corner în minutul 3, dar Pălimaru nu a avut tirul reglat. A urmat o replică a oaspeţilor şi o reluare, cu capul, a lui Filip, dar mingea a trecut peste transversală, după care brăilenii au irosit o imensă ocazie de a deschide scorul prin Pălimaru care nu s-a descurcat în situaţie de unu la unu cu portarul Baruch.
Jucătorii lui "Vioară" au continuat să atace şi, firesc, deschiderea scorului nu a întârziat să se producă.
Pungă (min. 20) a centrat din corner şi Călin a trimis mingea, cu capul, în vinclul porţii oaspeţilor. Trei minute mai târziu putea fi 2-0, însă mingea şutată violent de Pălimaru de la 35 de metri a zguduit transversala porţii lui Baruch.
În minutul 30 s-a produs o fază identică cu aceea de la deschiderea scorului, cu Pungă la seviciu şi cu Gabriel Bosoi pe post de realizator. Era 2-0 şi începea să se contureze prima victorie a echipei CF Brăila în campionat.
Pe finalul reprizei, ambele combatante au trecut câte o dată pe lângă gol. Borbely (min. 34) nu a speculat o gafă a portarului advers, iar
cu trei minute înainte de finalul primei reprize Viorel Dinu a ratat de la 2-3 metri şansa de a o reduce în joc pe FC Snagov.

Schimbări inspirate şi alte două goluri în contul gazdelor

La câteva minute de la reluare Viorel Ion a făcut două mutări inspirate şi CF Brăila a redevenit echipa care să dicteze ritmul partidei. Ocaziile au început să se succeedă şi, în minutul 74, scorul a devenit 3-0 pentru gazde, după o minge trimisă în vinclu de Otvos de la 30 de metri.
Patru minute mai târziu, incursiunea lui Gabriel Ion în careul advers a fost stopată prin fault, arbitrul a arătat punctul cu var şi Pălimaru a marcat pentru 4-0. Scorul putea lua proporţii în finalul meciului, însă Bogdan Dumitru nu l-a putut învinge pe Baruch.
În urma acestui succes categoric, CF Brăila a urcat pe locul al patrulea în clasamentul seriei Est.

CF Brăila: Budur - Bosoi, Călin, Ivan, Neacşu - G. Ion, V. Stan (min. 52: Ndigwe), Otvos, Pungă (min.80: B. Dumitru) - Pălimaru, Borbely (min. 59: Voicu).

"Îi aştept marţi după-amiază pe membrii galeriei la stadionul Municipal", a menţionat la finalul jocului Viorel Ion

La finalul meciului, Viorel Ion era mulţumit că elevii săi au respectat sarcinile trasate şi au câştigat într-o manieră debordantă.
"La un asemenea scor, evident că toţi jucătorii merită felicitări. Şase, şapte dintre ei nu au mai avut prospeţime în joc după meciul solicitant de marţi cu Delta Tulcea, am avut câteva momente de relaxare care ne-ar fi putut costa. Important este că am luat 3 puncte cu o echipă bună din campionat", a fost prima reacţie a lui "Vioară".
Tehnicianul CF-ului a mulţumit publicului pentru atmosfera frumoasă creată în tribune şi, pe această cale, a anunţat galeria că marţi după amiază o aşteaptă la stadionul Municipal.
"Publicul a fost al 12-lea jucător şi le mulţumesc tuturor pentru încurajări. Îi aştept marţi după-amiază pe membrii galeriei şi pe toţi cei care ne-au susţinut frenetic la cele două partide din această săptămână, vreau să discut cu ei, să le mulţumesc personal că sunt alături de echipa fanion a Brăilei", a mai precizat Viorel Ion.
Categorie articol: 

Comentarii