Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Start lansat pentru handbalistele junioare II de la LPS

Echipa pregătită de profesorul Viorel Alexandru s-a impus cu 33-21 în partida disputată cu Nova Force Giurgiu şi tot 33 de goluri a înscris şi în jocul următor în poarta formaţiei CSS Galaţi, pe care a învins-o la o diferenţă de zece goluri, 33-22.
Cu Diana Axinte în rol de principală marcatoare, brăileanca având o medie de 10 goluri pe meci, LPS Brăila a câştigat la scor şi celelalte trei partide, 48-14 cu Handbal Art Galaţi, 33-17 cu CSS Slobozia şi 34-7 cu LPS Academica Focşani.
În toate partidele, cea de-a doua marcatoare a formaţiei brăilene a fost Monica Vodă, o jucătoare cu doi ani mai mică decât celelalte handbaliste care activează în campionatul actual, aceasta având o medie de 6 goluri pe meci.
În urma acestor victorii la scor, LPS Brăila s-a instalat în fotoliul de lideră a grupei, primul obiectiv al formaţiei antrenate de Viorel Alexandru fiind accederea la turneul semifinal.
"Le felicit pe jucătoare pentru rezultatele din primul turneu. Sper ca şi în acest an să ajungem la turneul final şi de ce nu chiar pe podium. Important este ca unele dintre aceste jucătoare să facă pasul spre echipa de senioare şi cred că Axinte, Vodă şi Moldoveanu pot realiza acest salt valoric", a declarat profesorul Viorel Alexandru.
La acest turneu din lotul echipei brăilene au făcut parte Gabriela Sanaploianu, Ana Maria Popescu, Simona Boguş, Elena Casian, Monica Vodă, Mirela Oprea, Maria Paraipan, Gabriela Moldoveanu, Bianca Chipciu, Florentina Irimia, Diana Axinte, Monica Dobrilă, Ionela Vasile, Carmen Grigoraş, Alexandra Bălţat.
Categorie articol: 

Comentarii