Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Start la nominalizări! A început “Gala elevului reprezentant”

• categoriile în cadrul cărora puteţi face o nominalizare sunt: “Profesori de nota 10”, “Elevi care schimbă comunitatea”, “Iniţiative pentru educaţie” şi “Activişti pentru educaţie”

 

S-a dat startul înscrierilor pentru “Gala elevului reprezentant”! Consiliul Naţional al Elevilor (CNE), structura naţională de reprezentare a drepturilor şi nevoilor elevilor din România, găzduieşte cea de-a doua ediţie a proiectului “Gala elevului reprezentant”, eveniment care va avea loc pe data de 31 mai. Tema de anul acesta este una simbolică pentru bunul demers al actului educaţional: “From ESC to CTRL in education”.

“Din dorinţa de a recunoaşte iniţiativele de impact ale activiştilor educaţionali, Consiliul Naţional al Elevilor îşi propune să premieze contribuţia acestora la îmbunătăţirea sistemului de învăţământ. Precum tasta CTRL nu funcţionează decât împreună cu alte taste, nici sistemul de educaţie nu poate să atingă un nivel performant în lipsa unei eficiente cooperări între actorii săi. Gala va reuni elevi care prin implicarea lor activă în viaţa comunităţii, sunt şi vor fi cetăţenii de care avem nevoie, profesori dedicaţi în totalitate perfecţionării sistemului de învăţământ, activişti care contribuie zilnic la înfăptuirea unei schimbări şi echipele din spatele iniţiativelor educaţionale benefice pentru dimensiunea învăţării ca factor formator în dezvoltarea personală şi socială a elevilor”, se arată într-un comunicat de presă al CNE.

Cum educaţia reprezintă un factor indispensabil pentru formarea unei comunităţi responsabile, orientate spre adevăratele valori democratice, în cazul în care cunoaşteţi o persoană ale cărei iniţiative reprezintă un punct de reper pentru dezvoltarea performantă a sistemului educaţional, puteţi să o nominalizaţi până pe 17 mai, la adresa www.gala.consiliulelevilor.ro.

Categoriile în cadrul cărora puteţi face o nominalizare sunt: “Profesori de nota 10”, “Elevi care schimbă comunitatea”, “Iniţiative pentru educaţie” şi “Activişti pentru educaţie”. De asemenea, pentru mai multe detalii, puteţi să accesaţi pagina oficială a Consiliului Naţional al Elevilor.

 
Categorie articol: 

Comentarii