Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Start la înscrieri la Clubul de vacanţă

•  fiecare copil se poate înscrie la maximum trei ateliere din cadrul Bibliotecii Judeţene în cadrul Clubului de vacanţă

 

La Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati” Brăila au început înscrierile pentru ediţia de vară a Clubului de vacanţă, care va funcţiona în perioada 24 iunie – 2 august 2019.

Ca în fiecare an, Biblioteca Judeţeană organizează şi în 2019 Clubul de vacanţă, cel mai mare eveniment dedicat copiilor brăileni în sezonul estival. Este vorba de peste 65 ateliere, pentru toate gusturile, începând cu cele sportive şi de tururi ghidate, până la cele de limbi străine, îndemânare, handmade şi artistice.

“Venim astfel în întâmpinarea solicitărilor celor mai mici dintre utilizatorii noştri, care vin de la an la an în număr tot mai mare. Oferta educaţională din 2019 este cea mai bogată dintre toate ediţiile Clubului, tocmai ca urmare a cererilor crescânde. Se păstrează atelierele de bază ale evenimentului, dar ca noutăţi putem enumera: limba italiană pentru cei mici, atelier de confecţionat caiace, atelierul tehnico-creativ (makerspace), incubatorul de afaceri, atelierul culinar, atelierul de dezvoltare personală pentru adolescenţi etc. Mulţumim celor peste 40 de voluntari precum şi partenerilor instituţionali ai Bibliotecii : Clubul sportiv Municipal Brăila, Cercetaşii României - Scout Local Brăila, Europe Direct Brăila, pentru implicare şi entuziasm. Fără ei, Clubul nostru ar fi fost mai sărac. Vă aşteptăm la înscrieri, în limita locurilor disponibile şi a 3 ateliere pentru fiecare  copil”, a declarat dr. Eduard Claudiu Brăileanu, şef serviciu Relaţii cu Publicul şi coordonatorul proiectului.

Reamintim că accesul la activităţile clubului se face pe baza permisului de bibliotecă, iar înscrierile se fac la Sala de Lectură, et. 1, la sediul Bibliotecii din Piaţa Poligon, nr.4.
Categorie articol: 

Comentarii