Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Start de sezon ratat

• Victoria Traian a pierdut cu 3-1 partida cu Agricola Borcea, după ce a condus cu 1-0 la pauză • Vali Baciu a marcat unicul gol al gazdelor

 

Deşi a condus la pauză cu 1-0, Victoria Traian a rămas fără niciun punct şi după primul meci oficial din retur, ultima clasată din Seria a 2-a a Ligii a III-a, fiind învinsă pe teren propriu de Agricola Borcea. Iar obiectivul grupării din Traian, menţinerea în Liga a III-a devine deja o “Fata Morgana”.

Echipa gazdă a controlat ostilităţile în prima repriză şi a deschis scorul în minutul 18, prin Vali Baciu, jucător adus în această iarnă din Liga a V-a, de la FC Urleasca. Până la pauză echipa din Traian a mai irosit două ocazii de gol prin Adrian Moroşanu.

La trei minute de la reluare, Vasile Popa a jucat mingea cu mâna în propriul careu, centralul Mihai Motan a arătat punctul cu var, iar Gâţă a restabilit egalitatea, 1-1. Pe lângă faptul că au resimţit şocul primirii golului,  jucătorii Victoriei Traian nu au mai avut aceeaşi prestaţie în teren ca în prima repriză, ei fiind inferiori oaspeţilor la capitolul pregătire fizică, iar Agricola a mai înscris de două ori. Ilie Gâţă i-a adus pe oaspeţi în avantaj în minutul 53 iar Adrian Grigore a stabilit scorul final în minutul 72, 3-1, pentru Agricola Borcea.

Victoria Traian a mai avut o şansă de a mai spera la un rezultat pozitiv cu nouă minute înainte de finalul partidei, însă mingea şutată de Baciu a lovit bara porţii adverse.

Victoria Traian: Tunea – Toma, V. Popa, Tureac, G. Bordei – Voicu, Roşu, Cristof, Enache – Moroşanu, V. Baciu. În repriza a doua Paul Ioan i-a luat locul lui Voicu, Pavel l-a înlocuit pe Moroşanu iar Cireaşă pe Tureac.
Categorie articol: 

Comentarii