Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Start cu dreptul pentru reprezentanţii Clubului Valentina Dance

La prima competiţie la care au participat, "Cupa Galaţi", ediţia a 13-a, cele două perechi pregătite de antrenoarea Valentina Dobrilă au fost la un pas de podium. La clasa E, categoria de vârstă 16-35 ani, Iulia Dumitrescu şi Alexandru Coconcea au ocupat locul al patrulea, pe aceeeaşi poziţie încheind concursul şi colegii lor, Cosmina Câşleanu şi Dragoş Ionaşcu la clasa Hobby, categoria de vârstă 14-15 ani.
În ultimul week-end al lunii septembrie, clubul brăilean a reuşit să-şi treacă în palmares primul succes din noul sezon competiţional.
Perechea Betina Răcoreanu - Adrian Pană a avut o evoluţie foarte bună la ediţia a 15-a a Cupei Bucureşti - Oriflame şi a ocupat locul întâi la clasa Hobby, categoria de vârstă 16-35 ani.
Alte două perechi de la gruparea sportivă brăileană au fost la un pas de finală, Cosmina Câşleanu - Dragoş Ionaşcu, la clasa Hobby, categoria 14-15 ani şi Iulia Dumitrescu - Alexandru Coconcea la calsa E, categoria de vârstă 16-35 ani înceind competiţia pe locurile al optulea şi respectiv al şaptelea.
La primul lor concurs de clasă E, Andreea Satnoianu şi Bogdan Coconcea au ocupat locul al 29-lea din 48 de perechi înscrise în concurs la categoria de vârstă 12-13 ani.
În afară de pregătirea sportivilor, Valentina Dobrilă şi-a continuat şi activitatea competiţională, participând alături de partenerul ei, Răzvan Dinu, la două competiţii internaţionale, la Ancona în Italia şi la Oradea, ocupând în ambele aceeaşi poziţie, a 25-a din 45 şi respectiv 49 de perechi înscrise la start.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii