Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Start cu dreptul pentru LPS Brăila la turneul semifinal

• handbalistele junioare III brăilene au învins cu 29-17 pe CSS2 Bucureşti •  pivotul Adelina Iordache şi portarul Nicoleta Petre au fost MVP-urile partidei

 

Miercuri, în primul meci al turneului semifinal al Campionatului Naţional de handbal rezervat junioarelor III, LPS Brăila a dispus cu 29-17 de CSS2 Bucureşti, după ce la pauză scorul a fost egal, 11-11.

Dacă prima repriză a fost una echilibrată, cea de a doua a fost la discreţia formaţiei brăilene pregătite de profesorul Viorel Alexandru. În partea a doua Nicoleta Petre a închis poarta, iar brăilencele au înscris 18 goluri şi au primit doar 6. Principala realizatoare a echipei de la Dunăre a fost pivotul Adelina Iordache cu 14 goluri. Celelalte goluri ale echipei LPS Brăila au fost marcate de Laura Surdu 7, Sara Hodiş 4, Cristina Surdu 2, Maria Nistor 1, Claudia Stroe 1.

“Un meci disputat în prima repriză, apoi pregătirea fizică şi-a spus cuvântul şi ne-am detaşat în câştigătoare. Un rol important la această victorie l-a avut portarul Nicoleta Petre, ea a închis poarta în repriza a doua şi a dat o notă de încredere echipei. Iordache a fost principalul pericol pentru poarta adversă, dar pe ansamblu toată echipa merită felicitări pentru acest succes, care ne dă un moral bun în perspectiva celorlalte meciuri pe care le mai avem de disputat”, ne-a declarat profesorul Viorel Alexandru.

La turneul semifinal de la Moreni în afară de LPS Brăila, câştigătoarea grupei B, mai participă CSS Drobeta Turnu Severin, LPS Banatul Timişoara, CSS 2 Baia Mare, LPS Iaşi şi CSS 2 Bucureşti.
Categorie articol: 

Comentarii