Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Start cu dreptul pentru HC Dunărea la turneul de la Sf. Gheorghe

• formaţia brăileană a câştigat la cinci goluri, 22-17, după ce la pauză a condus cu 12-11, meciul cu nou promovata CSM Galaţi • cu 7 reuşite, Aneta Udriştoiu a fost golgetera partidei

 

HC Dunărea a câştigat cu 22-17 meciul din etapa a 2-a a Ligii Florilor, cel cu CSM Galaţi, însă conform aşteptărilor, partida, pe ansamblu, a fost una echilibrată. Finalurile de reprize au fost însă foarte bine gestionate de jucătoarele antrenate de Neven Hrubec. Vizitiu a marcat primul gol al partidei dar Udriştoiu a egalat după ce a transformat o aruncare de la 7 metri. CSM Galaţi s-a distanţat la 3-1 după golurile marcate de Vizitiu şi Bokaric dar din nou egalitatea s-a restabilit după golurile semnate de Zamfirescu şi Tiron. În continuare HC Dunărea nu a avut o misiune facilă pentru că din acest moment gălăţencele au jucat cu ambiţie şi la capătul primului sfert de oră al meciului aveau patru goluri avans, 7-4. CSM Galaţi a mai condus la trei goluri, 8-5 în minutul 19, 9-6, în minutul 22 şi 10-7 în minutul 24. A urmat o serie de cinci goluri înscrise de formaţia brăileană prin Tiron 3, Dache şi Dmitrovic şi HC Dunărea conducea cu 12-10. Bokaric a marcat cu câteva secunde înainte de finalul primei reprize, astfel că la pauză HC Dunărea avea un gol avans, 12-11.

Repriza a doua a fost controlată de formaţia brăileană. CSM-ul a reuşit să egaleze de două ori la începutul părţii secunde, la 12-12 şi 13-13 dar HC Dunărea a reuşit o serie de trei goluri prin Dmitrovic, Udriştoiu şi Safta şi s-a distanţat la trei lungimi, min 40: 16-13. A urmat o perioadă echilibrată de patru minute în care nu s-a marcat după care formaţia brăileană a înscris prin Dmitrovic, era 17-13 pentru HC Dunărea şi începea să se prefigureze victoria formaţiei antrenate de Neven Hrupec. CSM Galaţi a mai avut o tresărire de orgoliu, a înscris de trei ori la rând şi s-a apropiat la un singur gol 16-17 însă formaţia brăileană s-a distanţat imediat la trei lungimi, 19-16. La acest scor gălăţencele au irosit două aruncări de la 7 metri, dar au fructificat-o pe cea de a treia prin Sheiko. A fost ultimul gol marcat de echipa gălăţeană. De la 19-17 HC Dunărea a mai înscris de trei ori prin Udriştoiu, Zamfirescu şi Safta şi s-a impus cu 22-15.

 

Pentru HC Dunărea au marcat: Udriştoiu 7 goluri, Tiron 4, Dmitrovic 3, Safta 2, Zamfirescu 2,  Dache 1, Kanaval 1, Tamires 1, Czeczi 1, iar pentru CSM Galaţi au înscris: Vizitiu 5 goluri, Sheiko 4, Bokaric 3, Cioaric 2, Cîlic 2, Andriţa 1.

 

Rezultatele înregistrate în etapa a 2-a:

SCM Rm. Vâlcea – CSM Slatina 28-25

CSU Cluj-Napoca – Dacia Mioveni 25-32

Măgura Cisnădie – Gloria Buzău 20-25

HC Dunărea Brăila – CSM Galaţi 22-17
Categorie articol: 

Comentarii