Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Start cu dreptul în 2017 pentru echipa manageriată de Bănel Nicoliţă

în primul meci oficial din acest an, CS Făurei s-a impus cu 4-0 în disputa cu Voinţa Vişani • Mâţă a fost jucătorul meciului • Victoria Traian a câştigat pe Municipal, cu 4-1, partida cu satelitul Daciei Unirea

 

CS Făurei s-a impus la scor, 4-0, în partida cu Voinţa Vişani. Meciul s-a jucat la Vişani, acolo unde de fapt echipa manageriată de Bănel Nicoliţă îşi va disputa partidele de pe teren propriu. Meciul a fost echilibrat în primul sfert de oră, după care lidera a irosit primele două ocazii de gol prin Omer Vlad şi Stelian Nicoliţă. CS Făurei a controlat în continuare jocul, însă, din poziţii foarte bune, Vlad şi Novac nu au reuşit să marcheze. Tabela s-a modificat abia cu două minute înainte de finalul primei reprize, când jucătorul transferat de la Dunărea Tichileşti, Gabriel Novac, a reuşit să trimită mingea în plasă.

La reluare, lidera s-a masat cu întreg efectivul în jumătatea adversă de teren şi, după o imensă ratare a lui Novac (min. 50), într-un interval de doar patru minute a reuşit să se desprindă la 3-0, graţie unei “duble” semnate de Marian Mâţă. La acest scor, CS Făurei a slăbit ritmul jocului şi le-a permis celor din Vişani să se apropie mai mult de poarta apărată de Goicea. Voinţa Vişani nu a reuşit să marcheze golul de onoare, în schimb formaţia pregătită de Nicu Rotaru a mai punctat o dată, cu opt minute înainte de fluierul final, prin Stelian Nicoliţă. CS Făurei s-a impus cu 4-0 şi a făcut o repetiţie utilă înaintea derby-ului din deplasare cu Victoria Traian, formaţie care la rândul ei a câştigat cu 4-1, în deplasare la Dacia Unirea 2 Brăila. “Rezultatul este unul normal, ţinând cont de modul în care s-au derulat ostilităţile în teren, iar victoria este una de moral în perspectiva derby-ului din deplasare cu Victoria Traian. În acest meci am menajat câţiva jucători pentru a da posibilitate noilor veniţi să se integreze în echipă”, a declarat imediat după meci Adrian Andrei, preşedintele echipei CS Făurei.

Şi celelalte două echipe de pe podium au obţinut victorii în această rundă: Victoria Traian s-a impus cu 4-1 pe Municipal, în disputa cu satelitul Daciei Unirea, iar Victoria Cazasu a câştigat cu 2-0 partida de pe teren propriu cu Voinţa Şuţeşti. Mai multe detalii despre partidele disputate sâmbăta trecută vă vom oferi în ediţia de marţi.

 

CS Făurei: Goicea – Grozea, Poteraşu, Cotigă, Smeu – Vlad, Percă, Mâţă, Pungă - Novac, S. Nicoliţă. În repriza a doua au mai jucat Comănescu, Bardaş, Mărculescu.

 

Rezultatele înregistrate în etapa a 17-a:

Dunărea Tichileşti - Viitorul Ianca 0-8

CS Făurei - Voinţa Vişani 4-0

Dacia 2 Unirea Brăila - Victoria Traian 1-4

Viitorul Însurăţei - Pandurii Tudor Vladimirescu 2-0

Victoria Cazasu - Voinţa Şuţeşti 2-0
Categorie articol: 

Comentarii