Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Start bun pentru HC Dunărea în noul sezon competiţional

• antrenorul Neven Hrupec consideră că nu toate jucătorele s-au conectat la competiţiile oficiale • acesta susţine că mai sunt lucruri de pus la punct

 

HC Dunărea a început foarte bine ambele competiţii din acest nou sezon competiţional, s-a calificat în turul al treilea al EHF European League, este la un meci distanţă de grupele acestei importante competiţii europene şi a câştigat la scor, 28-15, primul meci din campionat. Iar în acest moment, echipa brăileană pregătită de croatul Neven Hrupec este primul lider al Ligii Florilor.

Fără să dispute vreun meci oficial şi cu foarte puţine amicale, HC Dunărea a trecut de “dubla” cu Tertnes Bergen, iar antrenorul croat este mulţumit de prestaţia elevelor sale.

“Au fost două meciuri grele cu Tertnes, în urma cărora am obţinut calificarea în runda a III-a a EHF European League, însă se simte lipsa jocurilor amicale, iar pauza forţată din cauza COVID 19 şi-a spus cuvântul în ceea ce priveşte pregătirea. Mai avem un singur tur de trecut până la faza grupelor şi ne dorim cu toţii să ajungem acolo. Vom aborda diferit următorul meci pentru că, între timp, a început şi campionatul şi o să mai creştem în omogenitate”, ne-a declarat Neven Hrupec.

Hrupec a mai spus că în perioada următoare va pune accentul pe pregătirea fizică. Antrenorul formaţiei brăilene a lăsat totuşi să se înţeleagă că sunt handbaliste în lotul pe care îl pregăteşte care încă nu au intrat în febra competiţiilor oficiale.

“Am avut o primă etapa în Liga Florilor cu un adversar accesibil şi am oferit şansa tinerelor jucătoare să evolueze mai multe minute. Am încerat să menajăm o parte dintre fete, lăsându-le acasă, la Brăila, pe Tamires, Bucur şi Zamfirescu şi nu le-am folosit deloc pe Sazdovska şi Czeczi. La final, tinerele au fost pe teren tot meciul şi am câştigat cu 13 goluri diferenţă, dar nu pot fi mulţumit pe deplin. Vom face o analiză asupra meciurilor pe care le-am disputat, urmănd să luăm măsuri în privinţa jucătoarelor care nu au dat 100% în meci. Urmează o perioadă de 10 zile în care vom pune accent pe pregătirea fizică pentru a putea recupera perioada nefavorabilă prin care echipa a trecut, din cauza pandemiei. Îmi doresc sa fim pregătiţi din toate punctele de vedere pentru următorul turneu”, a mai spus Neven Hrupec.
Categorie articol: 

Comentarii